A lakosság a drogtesztek mellet van. Ezt hogyan értékeled?
Csak azt nem értem, ki lesz az aki majd önkéntesen megy ilyesmire?
Most ha valaki nem fogyaszt akkor minek tenné?
Ha meg valaki élt vele akkor nem olyan hülye, hogy magát lebuktassa...
11#
Gondolj bele, ha te megtagadod azt, hogy a pohárba vizelj, azzal arra a következtetésre juttatod az embereket, hogy azért nem teszed, mert nem mered, mert egy drogos állat vagy, aki szégyelli ezt. Ki van ez találva.
"Gondolj bele, ha te megtagadod azt, hogy a pohárba vizelj, azzal arra a következtetésre juttatod az embereket, hogy azért nem teszed, mert nem mered, mert egy drogos állat vagy, aki szégyelli ezt."
Ha nem hugyozok bele a pohárba arra a következtetésre juttatom az embereket, hogy azért nem teszem, mert nem vagyok egy csicska akivel bármit meg lehet tenni.
# 17
a lakosság az önkéntes drogtesztek mellett van -> a lakosság a drogtesztek mellett van -> bevezetjük a kötelező drogtesztet!
Tudod, kormánylogika.
Tetszik, nem tetszik, manapság nem a füves cigi a divat, amiról tényleg lehet vitatkozni, hogy káros-e vagy sem, "előszoba"-e vagy sem, hanem az, amitől bekerülnek a híradóba, hogy megállt a szívük. És nagyon sok kölöknél lenne az visszatartó erő, hogy esetleg teszttel lebukhat. Vagy azzal bukhat le, ha nem akar.
Középiskolásként sok mindent azért nem próbáltam ki, mert fostam, hogy anyémék beváltják a tesztes fenyegetőzésüket. Mikor meg egyetemista lettem, akkor már nem féltem a kiderüléstől, viszont már több eszem volt annál, hogy mindenfélét kipróbáljak, amitől aztán a kékfényben kötnék ki, mert kicsinál.
A közép iskolai ne drogozz me' szar és nézz meg 52 képet amerikai meth-headekről felvilágosító óra szart sem ér, mert mind pontosan tudja, hogy egy spanglitól vagy party drogtól nem lesz valaki lepukkant meth-head.
Igenis,ha máshogy nem lehet, akkor legalább középiskolában tehát 18 alatt a fosatós lebuktatós módszer tartsa vissza őket. Ekkor vannak a leg labilisabb, befolyásolhatóbb korszakban. Aztán felnőttként okosabban, tapasztaltabban ráér, ha az a vágya, hogy próbálgasson ezt azt. De egy gyereket, amivel lehet vissza kell tartani.
01.52
"amiról tényleg lehet vitatkozni, hogy káros-e vagy sem, "előszoba"-e vagy sem, hanem az, amitől bekerülnek a híradóba, hogy megállt a szívük."
ennek a mondatnak nincs értelme így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!