Mi szórakoznak Gaskóék félpályás útlezárásokkal tüntetés címke mögé bújtatva? Legyen Bp összes létező bevezető útján teljes útzár hétfőn 6-10h-ig. Na az ütne!
Szarakodnak a félpályákkal
Teljes útzár!
Se ki se be senki!
Na arra odafigyelnének!
???
Szóval csak az normális dolgozó ember aki nem ér rá tüntetni és a BLV-n /kocsiban rohad napi X órát hogy beérjen?
Én dolgozó ember vagyok. Itthon van egy laptopom, és programfejlesztéssel foglalkozom.
Akkor kelek fekszek mikor akarok, ha akarom napokat ki se mozdulok, a munlámat neten kapom neten küldöm.
És akkor megyek tüntetni mikor kedvem tartja. Az időmet úgy osztom ahogy akarom.
És garantáltan többet keresek mint bármely irodában napi 8-10 órát rohadó akárki.
Most akkor én nem vagyok normális dolgozó ember-akinek még tüntetni is van ideje?
A normális, dolgozó emberrel csesznek ki, mert így 20-30 perccel korábban kell elindulni dolgozni
Nagyon jól írja az 1-es!
A bré tele van már a sok ráérős hőbörgő pr0lival,akiknek semmi nem jó,Régen is vagy Gyurcsány takarodj,vagy Bajnai takarodj,stb.,tök mindegy mi van,csak 3.60 legyen a kenyér,és 5 Ft a kőbányai,meg az ingyen szotüdülő.
A helyett,hogy befogná arcszerkezetét,és menne becsületesen dolgozni,normális minőségű munkát végezni,be nem áll a szája,lázad,hőbörög,tüntet,iszik,bagózik,szotyolázik,köpköd mindenféle tüntetéseken.
A rendes gondolkodó normális embereknek tesz keresztbe.
Köszönjük kérdező, csak a jó isten nem áldott meg mindenkit olyan jó matematikai készséggel mint téged, viszont ha nem akar éhenhalni, akkor igen is rohadnia kell 8 órát az irodában a minimálbérért, mert jobb nincs.
Ha már így is ilyen silány élet jár az emberek többségének, akkor ezzel ne nyomorítsuk már tovább őket, hogy 1 órával hamarabb kelljen indulni, amikor ígyis alig van szabadidejük.
Ezek szerint nem normális minőségű munkával keresek havi 500 felett (nettóban) és ki se kell mozdulnom otthonról.
Amikor az (állítólag) normális dolgozó (=átlagproli) dolgozni siet reggel én még bőven a másik oldalamra fordulok.
Aztán ha kedvem van 9 felé kelek, ha nincs nem kelek. A munka megvár.
Nincs főnököm, nem szól be senki.
Hát ki itt a "gondolkodó, normálisan dolgozó" ember?
és menne becsületesen dolgozni,normális minőségű munkát
2-es!
Nem vagytok tekintettel másokra! Az hogy te otthonról dolgozol, mind szép és jó, de a többség munkahelyen dolgozik, ahova ti, tüntetgetők miatt vagy később érek be, vagy előbb kell elindulnom, ezzel időt vesz el a családomtól! Tüntessetek ott, ahol a politikusok laknak, de a dolgozó emberek életét nehezítsétek még jobban. Az meg hogy a kereseteddel kérkedsz, sok mindent elmond rólad, az emberekhez való hozzáállásodról. Az összes tüntetőnek komolyan nincs jobb dolga?
Miért nem Lázár mondta, hogy "aki keveset keres, annyit is ár"?
Vagy valamelyik másik atyaúristen tévedhetetlen még véletlenül se korrupt fidess-es volt?
Ki merne vitatkozni velük?
Hiszen maga a Zemberek Zembere irányítja őket, és ő ugye az, aki még Sosem Hazudott.
Egyébként is szemét nyugat, szabadságharc, megvédjük stb stb.
Ötletek adok hogyan kéne VALÓBAN tüntetni
nem finomkodva.
a pedagógusok uis mikor tüntettek (az agyatlan barmok)?
szombat délután!!!
miért nem hétfő reggel 8hkor?
mert azt esetleg észre is vette volna valaki és nem szarta volna lemagas ívből mint a szombati tüntetésüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!