Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi jót tett neked a saját...

Mi jót tett neked a saját személyedet illetően mindeddig Orbán Viktor és kormánya? Azokat kérdezem, akik a legutóbbi választásokon őrá és a Fideszre szavaztak, és ugyanígy voksolnának, ha most lennének a választások.

Figyelt kérdés

2014. dec. 14. 18:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
*nemi
2014. dec. 14. 20:39
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Azt bírom ezen az oldalon is hogy mindíg a liberalizmus, a szabadosság, akarom mondani a "szabadság szószólói" akik a véleményszabadságot féltik és lépten-nyomon diktatúrát kiáltanak, mindíg ők pontozzák le a leglelkesebben a más véleményt. Nincs kétségem afelől, hogy ha lehetne ki is törölnétek a nektek nem tetsző hsz.-okat a liberalizmus jegyében. 😊
2014. dec. 14. 21:01
 13/18 anonim ***** válasza:
19%

#10,

Tudod ezeket a dolgokat a Biblia tanítja és nem Orbán Viktor találta ki első körön, de még csak nem is a Semjén Zsolt. Úgyhogy az ezekkel kapcsolatos problémáidat még max néhány évtized és megbeszélheted az illetékessel.

2014. dec. 14. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

"Tudod ezeket a dolgokat a Biblia tanítja és nem Orbán Viktor találta ki első körön, de még csak nem is a Semjén Zsolt. "

Igen, csak nem tudom hogy miért kell a tanítását rákötelezni a gyerekekre. Ha valaki szeretné tanulni akkor tanulja, de ezt ne a kormány döntse el.

2014. dec. 14. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod ezeket a dolgokat a Biblia tanítja"

Na most én nem vagyok homoszexuális, sőt két férfi "dolgától" undorodom is, de engem nem igazán zavar a létük és nem értem, hogy miért lenne nagy bűn a homoszexualitás.

A bibliával kapcsolatban pedig ha jól emlékszem csak az ó szövetség (értsd zsidó biblia) tartalmazza a homoszexualitás "utálatát"

Míg Jézus tanai (újszövetség) a feltétel nélküli szeretet hirdette. Hogy nyújtsd oda a másik orcádat, szeresd felebarátodat mint önmagadat és hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess.

[link]

De ez a vallási téma nem tartozik ide, a politikához, szóval elnézést.

2014. dec. 14. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:
5%

Nem ez a kormány döntötte el, hanem egy másik, aminek a feje azt mondta hogy az Ő országa nem ebből a világból való. És azt is mondta hogy "menjetek és tegyetek tanítványommá minden népet!"

A mostani kormány pedig a jelek szerint ennek szellemében cselekszik ezen kérdés tekintetében. Csupán ennyiről van szó.

2014. dec. 14. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:
11%

A 15-ös választ erre írtam

"Olyanokat tanítani, ..., vagy a homoszexualitás bűn... "

2014. dec. 14. 21:46
 18/18 anonim ***** válasza:
12%

Kedves #15,

Nem szeretnéd erről ehelyütt vitát indítani és elnézést is kérek az offolásért, csak két megjegyzés erejéig:

Az Ószövetség Istene és az Újszövetség Istene ugyanaz.

2. Jézus nem lazább, hanem szigorúbb erkölcsöket és elvárásokat hírdetett meg, mint az Ószövetségiek voltak, amikor Ő maga összehasonlítja azokat és azt is mondja hogy nem eltörölni jött a tőrvényt, hanem beteljesíteni. És való igaz hogy feltétel nélküli szeretetét tanított és az ellenség szeretetét is és elfogadást. Csakhogy az ember szeretetét és a bűnösét, nem a bűn szeretetét! Ezt nem érdemes összekeverni csakhogy a saját szánk íze szerinti Bibliát kapjunk, mert ez elferdítése a kinyilatkoztatás mondanivalójának.

Még egyszer bocs az Offért.

2014. dec. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!