Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közszolgálati, vagy az rtl...

A közszolgálati, vagy az rtl politikai hírei a megbízhatóbbak?

Figyelt kérdés
Ha ezen kettő közül kellene választani, akkor melyiket néznétek?
2014. dec. 13. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Az RTL politikai hírei talán a leghitelesebbek a TV-be, de sajnos sok a bulvár szemét.

Viszont azért ne csak a tévéből tájékozódj. Neten is olvass híreket.

2014. dec. 13. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Én egyiket sem nézem.
2014. dec. 13. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Minden közszolgálati média a Fidesz szócsöve, a hírei még véletlenül sem megbízhatóak.

Nem nézek TV-t, de a neten széleskörúen lehet tájékozódni.

2014. dec. 13. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Az rtl politikai hírei helyén vannak. Ha egyszer olyan kedvem van, hogy Híradót nézzek, csak azt nézem. Csak az a kár h reklámadó óta lett csak ilyen jó a Híradójuk.
2014. dec. 13. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Oly mind1, mert attól még, hogy bosszankodsz azon mennyit lopnak neked még nem lesz jobb
2014. dec. 13. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Szeretem ha tisztában vagyok az Ország és a világ dolgaival és szeretem ha nem mondják meg nekem hogy mi a tutti, majd én kiválogatom hogy kinek és mit hiszek el, ezért aztán nézem az RTL-t is meg az állami TV-t is és a neten is olvasok híreket. nekem az a meglátásom hogy az állami TV elfogult Orbánnal és a kormányával gyakran hurrá optimizmussal ecsetelik Orbánék dolgait míg az ellenzéket gyakran lejáratják és ez nem a hitelességüket erősíti. Az RTL politikai híreiben egyértelmüen szerepelteti a Fideszes korrupciókat én ezt jónak tartom mert ha tudni szeretnénk az igazságot a Fideszről akkor ezek a hírek kellenek a tisztánlátásunkhoz. Most mondjam hogy Orbán négyéve tömi az emberek fejét a sikereivel és mégis az derült ki hogy hazudik terel nem képes gazdasági eredményeket produkálni.

A neten sokkal színesebb a paletta de itt meg a bőség zavarával küszködünk, a neten kikell vállogatni a sok hírből hogy mi az ami valós és mi az ami kamu. Kb ennyi.

2014. dec. 13. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!