Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hagyóval elpattant az MSZP...

Hagyóval elpattant az MSZP összezárásának lánca, vagy csak a kampányszél hozta a klímaváltozás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Miben reménykedsz kedves kérdező? Azt hittem, a Fidesznek és a Jobbiknak nincsen ellenfele, hiszen állításuk szerint mindketten fölényesen megnyerik a választást :)
2010. febr. 1. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudod, egy sokrétegű szövetkabát az MSZP, de hagyó az már a bélés selyme!
2010. febr. 1. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Direkt hagyó.
2010. febr. 1. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyik se. Mivel az egész párt bűncselekményekből él, akárcsak a FIDESZ, nyilván nem bolondok, hogy ne zárjanak össze. Azt sem hinném, hogy a kampányban különösebben hiányozna az MSZP-nek egy ilyen dicsőség.

Hogy pontosan miről van szó, azt én sem tudom. Valamiféle belső hatalmi harc szabadult el, és öltött a párt számára is romboló mértéket. Amikor elindította valaki, valahol ezt a görgeteget, valószínűleg nem számolt azzal, hogy ennyire túlnövi magát. Valaki, vagy valamelyik csoportosulás le akart számolni a másikkal, és ez túl jól sikerült. Mindenki tudta eddig is, hogy Hagyó nyakig volt a BKV-s disznóságokban, de akkor hogy kerülhetett az MSZP budapesti listáján befutó helyre? Emlékszel, volt egy mozgalom is a párton belül, hogy ne indítsák, de akkor Buránnyal az élen, még az ősszel ezt lemosták. És persze azt is mindenki tudja, hogy a dolog nem állt meg Hagyónál. Azért éveken át nem lehet úgy milliárdokat ilyen formában kifizetni, hogy arról ne tudjon Demszky, mint főpolgármester, és nyilván Demszky is csak egy szem volt a láncban. Az MSZP-SZDSZ legfelső körei felé áramlott a pénzszivattyú. Ha így haladunk, még egyszer ez is kiderülhet...

2010. febr. 1. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdés. Én úgy éreztem, hogy már jó ideje teher az MSZP számára Hagyó Miklós. Kissé szkeptikus is vagyok ezért az őt ért vádakkal kapcsolatban, pontosabban, hogy mennyire ürügy csupán.
2010. febr. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!