Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogyha külföldrő...

Miért van az, hogyha külföldről kritikát fogalmaznak meg a kormány egy döntésével kapcsolatban, vagy felhívják a figyelmet, hogy itthon mi folyik, akkor azok máris az ország ellenségei és a magyarok függetlenségét támadják?

Figyelt kérdés
A fidesz ellenzékből ezekkel még egyetértett.
2014. dec. 12. 20:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Te szégyellhetnéd, hogy csak a nyilvánosságot kerülve írsz ilyeneket.
2014. dec. 12. 22:02
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

az ilyen típusú levelek nem nyilvánosságra tartoznak, mert egy kicsit trágár volt, éppen azért írtam privátban!

nyilvánosság előtt nem illik káromkodni!

2014. dec. 12. 22:04
 13/19 A kérdező kommentje:
DE a személyes levelekben igen... ahha... értelem van ám. Meg amit abban leírtál akkor bajok vannak. Mintha Tomikát láttam volna a twitteren.
2014. dec. 12. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

persze, szeélyes levelekben lehet, azért van megadva a személyes levél lehetősége, hogy ott ha kell szabadabban írhassunk, nem azért hogy bemásold!

kérj bocsánatot!

2014. dec. 12. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, milyen más kérdésben írtam ilyen levelet és kinek? Ketyege Béknak írtam ilyen leveleket igaz, de megérdemelte a libsije!általában nyilvánosan írok, de ha felhúzzák az agyamat az őrültségeikkel akkor nem kizárt, hogy írok egy káromkodós privát levelet, mert a nyilvánosra hiába írnám, mert kitörölnék a káromkodások miatt!
2014. dec. 12. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Ne aggódj kérdező, ez a beteg nekem is folyton irkálja a trágár leveleit.

"dögöjj meg, büdös libsi, kabbe bolsi kutya, takaroggy innen ballib féreg, stb..."

Ne is foglalkozz vele.

2014. dec. 12. 22:38
 17/19 anonim ***** válasza:
5%

de ketyege milyen megnyilvánulásaidra írom ezeket?

a magyarellenes, keresztényellenes sértő megjegyzéseidre! ezt miért nem írtad mellé? miért csak a jelzőket másolod?

hogy lehet eltűrni a gyalázkodó aljasságaidat?

2014. dec. 12. 22:45
 18/19 A kérdező kommentje:
És mi ebben a röhej? HA valaki nem a fideszt támogatja és nem hisz el mindent amit mond akkor máris baloldali, libsi és társai? Ezek alapján az ország 80%-ában ballibsik laknak.
2014. dec. 12. 22:46
 19/19 anonim ***** válasza:
40%

Mi a trágárkodás?

Az, amikor kijelentem, hogy a magyar egy birka, jobbágylelkű nép, aki simán eltűri, hogy a vezetői mindig is barmot csinálnak belőle?

Vagy az, amikor kijelentem, hogy nincs helye a vallásnak a 21. században, mert már elavult ókori mesékben hinni?

Hát tényleg, ez rettenetes. :D

2014. dec. 12. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!