Miért van az, hogyha külföldről kritikát fogalmaznak meg a kormány egy döntésével kapcsolatban, vagy felhívják a figyelmet, hogy itthon mi folyik, akkor azok máris az ország ellenségei és a magyarok függetlenségét támadják?
az ilyen típusú levelek nem nyilvánosságra tartoznak, mert egy kicsit trágár volt, éppen azért írtam privátban!
nyilvánosság előtt nem illik káromkodni!
persze, szeélyes levelekben lehet, azért van megadva a személyes levél lehetősége, hogy ott ha kell szabadabban írhassunk, nem azért hogy bemásold!
kérj bocsánatot!
Ne aggódj kérdező, ez a beteg nekem is folyton irkálja a trágár leveleit.
"dögöjj meg, büdös libsi, kabbe bolsi kutya, takaroggy innen ballib féreg, stb..."
Ne is foglalkozz vele.
de ketyege milyen megnyilvánulásaidra írom ezeket?
a magyarellenes, keresztényellenes sértő megjegyzéseidre! ezt miért nem írtad mellé? miért csak a jelzőket másolod?
hogy lehet eltűrni a gyalázkodó aljasságaidat?
Mi a trágárkodás?
Az, amikor kijelentem, hogy a magyar egy birka, jobbágylelkű nép, aki simán eltűri, hogy a vezetői mindig is barmot csinálnak belőle?
Vagy az, amikor kijelentem, hogy nincs helye a vallásnak a 21. században, mert már elavult ókori mesékben hinni?
Hát tényleg, ez rettenetes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!