Miért hiszik azt sokan, hogy előrehozott választások lesznek?
Párt se vesztett ennyit a népszerűségéből Mo. történetében 1 hónap alatt :D.
Mindig elkezdődik valahol :D
No ha ilyen még sosem volt, akkor éppen itt az ideje.
Ennyire elmebeteg kormány sem volt még sosem az ország történetében.
Tudtommal az emberek azt hisznek, amit akarnak, erre (még) nincs semmiféle szabályozás.
Az más kérdés, hogy ennek valóban nem sok valóságalapja van. Az MSZP is kihúzta 2010-ig, holott már 2006-ban robbant a bomba.
gondolom egy félig jobbik kormánnyal a baloldal eretvág magán, az itteni balos bérkommentelőkkel együtt.
utálom a fideszt, de a baloldalt és szimpatizánsaikat mégjobban.nem én vagyok az egyedüli.bocsi
Én sem értem, hogy miért az előrehozott választásokban reménykednek az emberek. Miért nem inkább abban, hogy idejön valaki Superman, aki elkergeti a Fideszt. (És vicces, hogy mindeközben pont ők diktatúráznak.)
Merthogy jelen állás szerint semmi értelme az előrehozott választásoknak, mert úgyis a Fidesz nyerne. Najó, a kétharmad már nem lenne meg - de ez nem is változtatna sok mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!