Ki volt a legjobb miniszterelnök az utóbbi 20 évben?
93-as vagyok, így rám talán a kérdés nem vonatkozik, mert aktívabban a második Orbán kormány megválasztása óta követem a politikát. Számomra nem volt jó miniszterelnök (ugye egy részét történelem órán tanultam, másik részét bőrömön tapasztaltam)
Szerintem nem volt olyan elnök, aki az elődjéhez képest jobb lett volna, szóval talán sorra romlik a színvonal, persze ez csak az én megítélésem. A visszaolvasgatásokból talán Bajnai volt, aki az elődjéhez képest objektiv szemmel bizakodásra adott okot, de csak azért, mert Ferenc kritikán aluli szintre járatta le magát. Viszont számomra Bajnai nem szimptaikus. Sajnálom, hogy a Gyurcsány előtti időszakot nem éltem meg a mostani gondolkodásmódommal és a lehető leg objektívabb szemmel. Akkor tudnék alkotni teljes véleményt.
Bajnai Gordon. Ő volt az egyetlen és ezidáig az utolsó Magyar miniszterelnök aki lejtmenetből emelkedő pályára tudta állítani a Magyar gazdaságot egy év leforgása alatt, és mindezt a gazdasági világválság közepette. Azzal hogy nem őt választották meg 2010-ben Miniszterelnöknek csak Magyarország veszített a Magyar emberek és nem Bajnai.
Orbán Viktor több mint négy éve birkózik ezzel a feladattal eredménytelenül, semmivel sem élünk jobban mint Bajnai idején viszont tízszer annyi adót fizetünk, és még retteghetünk is hogy Orbán mikor áll elő valami újabb agyatlan ötlettel ami aztán befuccsol és ezermilliárdokba kerül az Országnak, vagy mikor keveredik harcba valamelyik szövetségesünkel aminek a végén megint mi húzzuk a rövidebbet..
Egyértelműen Bajnai...
A Fidesszel mindig csak bukunk, és ezt a gazdasági mutatók is jól mutatják... Ráadásul imádott zsebdúcsénk mindig akkor vagyonosodik, ha ő a góré... Kicsit unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!