Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Attól hazafi valaki ha állandó...

Attól hazafi valaki ha állandóan ezt csinálja?

Figyelt kérdés
Facén ismerősöm és napjában felrak 5 Nagy Magyaro. képet . Meg oszt 6 Kárpátia számot .Belinkel pár kurucos linket stb stb. Nem rég gárda tag lett. Mi szükség erre? Megjegyzem 40 felett van de normális munkahelye életében nem volt. Álltalában csak közmunkára jár.
2014. dec. 5. 12:15
1 2
 11/13 Magyarmanó ***** válasza:
Ő nem hazafi, hanem talán sovinisztának nevezném, a hazafi és a nacionalista nem utálja a többi népcsoportot, nem üvölti a rasszista hülyeségeket, nem hinném, hogy az lenne nacionalista aki másra nem lehet büszke, mint a származására, sőt ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam, bírom az ilyen tudatlan okoskodó embereket..Ugye van a mondás: "Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.."
2014. dec. 5. 17:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom, mennyire nem tetszik a gyk-n lakóknak, de sajnos a tapasztalat, tényleg azt mutatja, hogy az életben sikertelenek ilyen büszkék származásukra, amihez beláthatjuk, kvára nem a mi érdemünk.
2014. dec. 5. 20:24
 13/13 Magyarmanó ***** válasza:
Én ugyan fiatal vagyok, de amit akartam eddig mindent elértem (meg persze amit korom engedte) de mégis büszke vagyok a magyarságomra, érdekes nem? És akkor a nacionalisták általánosítanak..
2014. dec. 5. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!