Hogyan nevezhette McCain Orbánt "újfasiszta
diktátórnak", amikor sok kormánytag zsidó származású
és demokratikus választások vannak ma is?
Figyelt kérdés
Nagy meglepetéssel olvastam, amikor is "újfasiszta diktátor" minősítéssel illette Orbánt. :O
Nem értem, hiszen semmilyen faji alapú intézkedése sem volt a FIDESZnek sosem, sőt ! Sok Fideszes izraelita [link][link] Lásd még Orbánt is. A gyermekei is mind izraelita nevűek [link][link]
Hogyan lehetne újfasiszta diktátór? Demokratikusan választották ebben az évben zsinorban 3 választást nyert meg és 3.madszorra választották miniszterelnöknek (első 1998-ban volt) Demokratikus választás van ma is, alkotmánymódosítással nem tőrtőlte el a választásokat. Lehet, hogy valóban elment a józan esze ? Úgy tudom háborús hős volt Irakban és a sok stressz a feszültség nagyban növeli az időskori elbutulás kockázatát. Nem értem, te ehhez mit szólsz ? Visznt arra kérem a válaszolókat, hogy normálisan válaszoljanak, ne elfogúltan, mert így nem lesz világos.
2014. dec. 4. 20:11
1/9 anonim válasza:
Talán olvasd el, hogy mit jelent a fasizmus kifejezés és akkor megtudod.
Csak mert amiről te itt beszélsz, az közel sem az.
2014. dec. 4. 20:16
2/9 anonim válasza:
Fasiszta /= rasszista.
2014. dec. 4. 20:32
3/9 anonim válasza:
Szerinted attól függ, hogy diktatúrát akar-e kiépíteni valaki, hogy milyen származásúakkal veszi körül magát, vagy mlyen nevet ad gyerekeinek?
Feltételezem, igen, mert olyan linkeket adtál meg.
2014. dec. 4. 20:36
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez a McCain azt sem tudja pontosan, hol van Magyarország... Hogy miért mondta, szerintem ő maga sem tudná megmondani...
2014. dec. 4. 20:51
5/9 anonim válasza:
Kérdező, gugli a barátod, használd, mielőtt marhaságokat ideböfögsz.
Amúgy mielőtt fikázól valakit nézz utána Vietnámban szolgált...
A guugli tényleg a barátod, azt használd inkább...
2014. dec. 4. 21:18
6/9 anonim válasza:
Mivel a Mol és a bankadó meg multiadó rendesen lelassítja a kiszipolyozást. Továbbá hogy szoros kapcsolatot építünk oroszországgal. Illetve most a déliáramlat nem viszont azerbajdzsán ellát gázzal elméletileg így az sem amerikai nyereség. Nehogy egy mubarahot és khadafit babuzsgató embertől erkölcsi kioktatást elfogadjunk már. Nyílvánvaló hogy aki támogatja a diktátorokat és minden évben másvalakit száll meg lásd vietnám gáza irak egyebek az nem amiatt aggódik hol van demokrácia hanem hogy mi lesz a pénzével. Mert orbán inkább magának tartja meg ahelyett hogy odaadná.
2014. dec. 4. 22:01
7/9 anonim válasza:
Az USA játsza a világrendőrséget,meg a demokrácia védelmezőjét.A valóságban gátlástalanul a saját gazdasági érdekeit szem előtt tartva cselekszik,sokszor sumák-aljas módon.Most nem tetszik nekik,hogy valaki betart a multiknak,stb.Ráadásul a keleti nyítás is csípi a szeműket.Nekünk meg a saját gazdasági érdekeinket kell szem elött tartani.És ha keleten van,ott kell piacot nyitni.Gusztustalan,ahogy zsarolni és megfélelmíteni próbálják a magyarokat.De hát miért is csodálkozunk,ezek a módszerek már elég régiek.
2014. dec. 4. 23:06
8/9 anonim válasza:
A fasizmusnak mi köze a faji származáshoz, meg hogy hány kormánytag zsidó?
2014. dec. 5. 05:36
9/9 anonim válasza:
Zsidónak lenni nem olyan könnyű h fel vesz egy kipát és már is zsidó lesz. Ezeken a képeken pedig csak annyi történt, attól h vki kipát vesz fel attól még nem zsidó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!