Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon szórakoztató élni?

Progizo kérdése:

Magyarországon szórakoztató élni?

Figyelt kérdés
André Goodfriend budapesti amerikai ügyvivő szerint igen. Szerinted is?

2014. dec. 4. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

47.000 Ft-ból meg lehet élni!

Ez valóban szórakoztató lehet, de nem az alanynak!

2014. dec. 4. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki kivülről látja ezt az országot annak ez tényleg nevetséges.

Egyszerűen túl kellene lépni mindenkinek ezen és beismerni, hogy "elk_rtuk" mint anno Gyurcsány, nem pedig az ügyvivővel kötöszködni.

Mindenki nézzen magába és tegye a dolgát saját házatáján, különben a kivülállóknak tényleg szórakoztató lesz Magyarországon élni.

El kellene gondolkodni, hogy USA komolyan veszi a korrupció elleni harcot a pénznyomtatás miatt, mert különben bebukhat a gazdasága. Nálunk is folyik a pénznyomtatás és az USA példáját kell követni, különben bukik a pénzünk.

2014. dec. 4. 16:27
 13/17 A kérdező kommentje:

#10.: "Ezért kell még pár faluba stadiont építeni és Lázár úr még néhány rokonának százmilliós lakásokat osztogatni, hogy minden szebb és jobb legyen, mint azelőtt volt."

Ennek tudata még nem terel engem a szocik szavazótáborába. Mondjuk, a Fideszébe sem.

2014. dec. 4. 16:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy sz.rkavarónak biztos.
2014. dec. 4. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
6%
Goodfriend egy tipikus tudatlan zs.domániás idiota.A véleményére ne alapozz :)
2014. dec. 4. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok a szocis...A stadionokat én sem értem! Bőven elég lenne egy egy ilyen kicsi országba. De még akkor sem fogok tüntetni ellenük,mert ennél sokkal mocsokabba dolgokat tettek a szocik. Viszont fura,hogy az elmúlt huszonakárhány évben oda-vissza szavaznak az emberek és nem értik,hogy kutyából nem lesz szalonna.
2014. dec. 4. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a lőcs melyik oldalán állsz.
2014. dec. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!