Vasárnap ha vásárolni nem lehet templomba fogsz menni helyette?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 19:27
11/15 anonim válasza:
Mi közel lakunk az osztrák határhoz, így valószínűleg átugrunk majd Ausztriába vásárolni, ott amúgy is olcsóbbak a dolgok, és a mi vezetőink is örülni fognak hogy inkább az osztrák kormányt támogatom az ÁFA fizetésével és nem a magyart.
12/15 anonim válasza:
"Tehát nem értem mi ez a sírás rívás a" ???? Hoznak egy teljesen felesleges, ártalmas, logikátlan törvényt, és nem érted hogy ezen miért háborodnak fel az emberek?
13/15 anonim válasza:
# 12/
Ausztriában is zárva vannak a boltok vasárnap, te ostoba!
Nem tűnt fel, h vasárnaponként az osztrákok járnak át vásárolni Magyarországra?
14/15 MolotovPunk válasza:
Ausztriában is zárva vannak vasárnap a boltok.
Tehát rosszul hiszed,hogy ott tudsz majd vásárolni hétvégente.
Legalábbis multiban meg plázában biztos nem fogsz barátom.
15/15 anonim válasza:
Ugyanazt fogom csinálni amit már 28 éve csinálok.Otthon leszek (most már a barátnőmmel) vagy megyünk valahova.Vásárolni még életembe nem voltam vasárnap, érdekes módon én ezt el tudom intézni a hét 6 napján.Nagy bevásárlás meg elegendő havonta egyszer.Természetesen ez is belefér hétfőtől szombatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!