Mit gondoltok Vona Gáborról?
Figyelt kérdés
Karizmatikus ember?
Pártvezérnek való?
Nem langyos egy kicsit radikálisnak?
2014. dec. 1. 11:40
1/10 anonim válasza:
Neki is csak a hatalom kell. Jól megtudja szólítani az ostobákat, akik elhiszik, hogy rendbe tenné az országot.
2/10 anonim válasza:
Egy nagyszerű okos intelligens ember.
Jó lenn már az ország élén látni.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ő a legkevésbé enyves kezű. Korrektnek tűnik, adni kéne neki egy esélyt. Az MSZP már "elk*rta", szétlopta és eladta az ország erőforrásait nyugatnak és újra ezt tenné.
5/10 anonim válasza:
Számomra szimpatikus. Nincs akkora beszélőkéje mint Orbánnak vagy Gyurcsánynak, de mondjuk Bajnainál ezerszer karizmatikusabb.
Hogy langyos vagy radikális, az teljesen szubjektív. Egy liberális embernek túlságosan radikális, egy kőkemény jobbikosnak viszont langyos... Nem szeretem mindegyik jobbikos politikust, de Vona radikalizmusa szerintem pont jó.
6/10 anonim válasza:
szerintem lendvai botox ildikó szeretője a vona gabi!
7/10 anonim válasza:
Tortenesz. Ezzel azt hiszem mindent el is mondtam arrol hogy mennyire alkalmas egy orszag iranyitasara.
Semennyire.
8/10 anonim válasza:
Valóban okos ember.
Létrehozott egy olyan vállalkozást, ami valószínűleg egész életére megalapozza azt, hogy ne kelljen dolgoznia...
9/10 anonim válasza:
Vona milyen etnikumhoz tartozik?
10/10 anonim válasza:
Egyelőre semmit, talán nem igazán miniszternek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!