Az RTL klub miért tartja elfogadhatatlannak a reklám adót?
"A médiaadó pedig csak még két lapáttal rátett arra,hogy még jobban támadják a kormányt jogosan."
Jogosan? Magyarországon baromira nincs igény valós gazdasági tudósításra ilyen széles körben, csak a bulvár szemétre.
Vajon miért lehet, hogy a 444 olvasottsága többszöröse, mint mondjuk a portfolio.hu vagy a privatbankar.hu-é??
Kezdem úgy érzeni, hogy itt az emberek NEM AKARJÁK, hogy nekik jó legyen. Szerintem vannak emberek akik akkora perverzek, hogy élvezik ha nekik rossz lehet.
Lehet, hogy a kormány leépíti a segélyrendszert, de cserébe ad közmunkát, amivel kétszer annyi pénzt kapnak egyébként életükbe nem dolgozott emberek. Amikor mész reggel, és gyűjtik a faleveleket, akkor csupa olyan embert látsz akikkel elbánt a gazdasági recesszió, pedig csupa intelligens ember? Nalátod...
Hagyjuk már ezt a romantikus önsajnáltatást...
Példámnál maradva hogy nézett ki egy borsodi település? A segélyt emeljük, hogy legyen mit enniük, mindenki otthon van, alacsony végzettséggel, a falu meg ótvarul néz ki, mert az önkormányzatnak nincs pénze megcsináltatni a gyomlálást például... hát komolyan...
Valójában azért tart itt az ország, mert nem vagyunk képesek semminek sem nemhogy meglátni, kihasználni a jó oldalát.
Én konkrétan ezért utálom a magyar politikát.
És ezt most nem azért mondom, mert hú hajrá Fidesz meg minden, szívesen egyetértettem volna az MSZP politikájával is, ha láttam volna, hogy szeretnének valamit kezdeni az országgal, csak sajnos nem. Öszödi beszéd valaki? Megvan amikor gyurcsány lebssza a vezértkart, hogy majd Orbán Viktor megcsinálja ha ők nem?
"De ha ilyen nagy az adójuk miért tudnak több,10milliókba kerülő műsor gyártani?"
Mint ahogy írtam már, a luxembourgi RTL Group elég rendesen pénzeli a magyar RTL-t. Azon se csodálkoznék ha a több műsoruk teljes költségét Luxembourgból fizették volna. Ezzel nincs is semmi probléma. Inkább azzal van probléma hogy ma Magyarországon nem lehet nyereségesen üzemeltetni egy céget, anélkül hogy ezerrel nyalnál a tudjuk kinek.
""Mint ahogy írtam már, a luxembourgi RTL Group elég rendesen pénzeli a magyar RTL-t""
De jó, hogy ilyen jószívű emberek ezek a luxemburgiak, hogy több tíz vagy száz milliókkal pénzelik szegény "veszteséges" Magyar RTL csatornát. Ha valóbban veszteséges lenne már rég elhúztak volna a Pics.ba!
De ha már ennyire jószívűek igazán utalhatnának pár 10 milliót a Magyar vöröskeresztnek is a szegények megsegítése céljából.
Na végig olvastam a válaszokat.Egy némelyik borzasztó...
Jó lenne ha a fidesz végre a magyar nép felemelésével foglalkozna és nem az RTL csoporttal.
Pont azért írom ezt,mert elmúlt 4 éves tevékenységük alatt is csak a bal oldal áztatásával foglalkoztak és nem a magyar néppel.(Mondjuk máshoz amúgy sem értenek.)
Mellesleg,ha valakinek nem teszik az RTL az kapcsoljon át más csatornára.Van távkapcsoló meg 200 csatorna.
Az,hogy mennek rajta valóság showok is engem NEM érdekel,mivel azt nem nézek.(Sosem néztem olyat.)Én RTL-n is csak a híradót meg maximum Házon Kívül műsorát szoktam nézni,ha éppen van rá időm.
(Ezt a két műsort leszámítva amúgy teljesen más csatornákat nézek.)
A TV2 re pedig kicsit visszatérve.Nem tudom milyen tulajdonban van,külföldi,vagy magyar kézben,de az is jó ideje már a kormány kezében van.Ezt mindenki tudja.A fidesznek pedig továbbra is az fáj,hogy az RTL híradót többen nézik valószínűleg,meg hogy az RTL nem a kormány kezében van.Ennyi.Ezért vetnek rájuk nagy adókat.
""A TV2 re pedig kicsit visszatérve.Nem tudom milyen tulajdonban van,külföldi,vagy magyar kézben,de az is jó ideje már a kormány kezében van""
Ezen jót nevettem!
"elmondják a gazdaság sikereit a családtámogatásokat stb..."
Lemaradtam valamiről? Én nem érzek semmit sem abból a gazdasági sikerből. Az a családtámogatás meg annyit ér mint a rezsicsökkentés ( nagy büdös semmit ), hiszen ez a sok megszorítás, különadó többszörösen elvisz minden támogatást meg kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!