Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az MSZP eltitkolta dolgokat...

Ha az MSZP eltitkolta dolgokat a választás előtt és ezért bűnös, akkor a Fidesz is az, vagy ők nem titkolják el, hogy mit akarnak?

Figyelt kérdés
Egyik kutya a másik eb!
2010. jan. 30. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Olvastam több hozzászólásban és kérdésben is az oldalon, hogy a Fidesznek nincs programja, nincs iránya. Nah ehhez annyit szeretnék hozzászólni, hogyha nem nézel utána akkor jó, hogy nem találkozol vele basszus. Ha érdekel akkor nézd meg a Fidesz honlapját oda minden le van írva, de ha csak egész nap a vivát meg az rtl-t bambulod, akkor jó, hogy nem találkozol szembe vele...
2010. jan. 31. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ha Viktornak minden hazugsága után meg kellene innia egy dl vizet, akkor 10sec alatt vízi beteg lenne, és talán MSZP és az MDSZDFSZ egy bandában, egy verseny medencét kiinnának egy kampány alatt!"

Most nem tudom, érthetetlen vagy, esetleg Orbán fóbiád van. Mindegyik párt hazudik. "Egyik kutya a másik eb!" Mit akarsz még ezen lovagolni?

2010. jan. 31. 01:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Most nem tudom, érthetetlen vagy, esetleg Orbán fóbiád van. Mindegyik párt hazudik. "Egyik kutya a másik eb!" Mit akarsz még ezen lovagolni?

Nekem abból van elegem, hogy OV az MSZP t a karja leépíteni, és a támogató csoportját nem. Azt csak saját maga mellé akarja állítani, és nem miértünk megy a választás, hanem a lobbi csoportokért. Nem az eddigi politikával akar végezni, csak a baloldallal.

Ugyan azokkal találkozgat mint GYF vagy Bajnai, csak a stafétát adja át, és mi csak szopni fogunk tovább.

2010. jan. 31. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!