Lenne kereslet egy Orbán Viktor plüss usb-s külső vincseszternek?
Figyelt kérdés
A fenekébe kéne az usb kábelt bedugni, rá lehetne hason fektetni a pc gépházára.
Kapható lenne 1 terrás és 2 terrás kiszerelésben,
az egy terrás 600GB lenne, a 2 terrás viszont 1.2GB lenne használható..
A maradék tárhely információ tárolási különadó miatt le lenne foglalva, Gyurcsány hazugságait tartalmazná, letörölhetetlen avi formában, és Fidesz reklámokat.
2014. nov. 30. 01:55
1/5 anonim válasza:
Hát ez elég erőltetettre sikerült..
2/5 A kérdező kommentje:
komolyan gondolkztam rajta, akkor jutott az eszembe, amikor a Fidesz honlapján megláttam a Fidesz pólós plüss macit.. Ha arra is van kereslet, akkor godnolom ennek is lenne esélye
2014. nov. 30. 02:18
3/5 anonim válasza:
Talán, de ha igen, egyre több.
Igaz, a plüss nem engedi be a meleget, de ki sem.
Ennak okául hamar tönkremenne a vinyó a túlmelegedéstől.
Akinek annyi esze van, hogy megveszi, meghibásodása esetén rögtön pótolná, tehát a kereslet egyre nőne.
4/5 anonim válasza:
Gyártsál Orbán arcképes WC papírt az mostanában jól fogy.
5/5 anonim válasza:
A kommenteid után nem gondoltam volna hogy ilyen kérdést teszel fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!