Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Török Gábor a politika r**banca?

Török Gábor a politika r**banca?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a képet saját maga tette fel a facebookra. Eszerint a kép szerint ő haverja Vonának, Gyurcsánynak, Orbánnak, Pintérnek, Szíjjártónak..

Most akkor wtf???

Számomra ez hiteltelen. Én elhiszem, hogy igaza van sok mindenben, de azért pártatlan maradni ennyi egymásra mosolygással hogy lehet?

2014. nov. 26. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A pártatlanság lényege nem az, hogy szembeköpsz mindenkit, hanem pont az, hogy meghallgatsz mindenkit, majd mérlegelsz!
2014. nov. 26. 18:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha jól értem akkor egyszer jobbra, egyszer balra húzok. Utána viszont majd megintcsak a pénz beszél, kutya ugat opció lesz?

És csodálkoznak a politikai korrupción?

2014. nov. 26. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Azért látom kevés esélyét annak, hogy megnyeri a választást, mert Török túl értelmes, túl korrekt politológus, túl jó szakember.

Ilyenkor nem jónak kell lenni, még ahogy a kérdéseddel is alá támasztottad, a buta embereknek buta propagandák kellenek..

Ezzel a képpel azt próbálta kifejezni, hogy ő tényleg független, mert nem egyes politikai erőkhöz áll közel és azt támogatja, hanem érdemben átgondolja a lehető legszélesebb skálán a dolgokat, ebből is mi jön le a birkáknak:

kép szerint ő haverja Vonának, Gyurcsánynak, Orbánnak, Pintérnek, Szíjjártónak..

istenem ments meg a hülyeségtől :(((

2014. nov. 26. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

"Ha jól értem akkor egyszer jobbra, egyszer balra húzok. Utána viszont majd megintcsak a pénz beszél, kutya ugat opció lesz?

És csodálkoznak a politikai korrupción?"

Mi van??

Mondom függetlennek lenni nem azt jelenti, hogy szembeköpsz mindenkit, hanem hogy bárkinek a véleményét hajlandó vagy meghallgatni/értékelni/átgondolni..

2014. nov. 26. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Jah látom kérdezni se lehet, eszmecserét folytatni se lehet, mert rögtön jön a személyeskedés meg hogy mindenki ilyen hülye meg olyan hülye és csak az éppen aktuálisan válaszadó a tökéletes és ő a világ esze! :)

Szerintem pedig az ilyen emberek a buták és az ilyen emberektől ments meg uram, akik rögtön támadásnak vesznek egy kérdést. :) :) És akkor ki is buta...

2014. nov. 26. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem ! Egyszerűen túl nagy az összefonódás a pénz közelében, mindenki haverja mindenkinek csak az átlagpolgároknak nyilatkozzák le, hogy vita van, hogy közülük válasszunk, ha kiábrándulunk a másikból ! :-P
2014. nov. 26. 19:00
 7/10 BlackSword ***** válasza:
Akkor elmagyarázom neked: Függetlennek lenni azt jelenti, hogy minden oldalt meghallgat az ember és ami jó ötlet azt támogatni kell, ami meg nem, azt meg nem... Nem pedig élből letorkollni a másikat...
2014. nov. 26. 19:43
 8/10 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ha jól értem akkor egyszer jobbra, egyszer balra húzok."

A "meghallgatni" és a hinni neki, vagy ha úgy jobban tetszik húzni felé az két különböző dolog. Nálam legalábbis. Lehet, hogy te feltétel nélkül elfogadsz mindent, amit mondanak vagy leírnak neked, de elég sokan vannak, akik el is gondolkodnak a hallottakon. Attól, hogy több párt rendezvényén, sajtótájékoztatóján ott van, jóban van valaki a pártok vezető tisztségviselőivel, még nem lesz az ő emberük. Ugyanazt tudom mondani mint fent, attól, hogy valakivel lepacsizok és elbeszélgetek, attól még sem az ő embere nem leszek, sem a legjobb haverja.

2014. nov. 26. 19:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Én ezt értem, csak akkor is hiteltelen számomra.

1. megvizsgálja a lehetőségeket és véleményt nyilvánít: oké.

2. tarthat sajtájt, vagy mosolyoghat egyes pártok családi rendezvényein vagy saját programjain pártatlanul: oké.

3. nem kell bemocskolni másokat avgy ujjal mutogatni: oké.

De miért nem tudja mindezt megtenni úgy, hogy ha kell nyíltan egyetért, de ehhez miért kell Fideszes, MSZP-s, Jobbikos rendezvényekre elmennie és ott jópofizni?

Ez egyszerűen nem fér meg a gyomromba. Nem fér bele az én értékrendembe, akármilyen okos.

Másik:

Mik ezek a "...ennyi és ennyi lájkot kapok és indulok" meg a " ha xy is indul akkor én nem". Ennyire kényes óvodás hülyegyerek ez a török? Már bocsi, de komolyan kérdezem :S

Én elhiszem hogy igényes valaki a környezetére, de mik ezek a feltételek? Mi ő? valami kiskirály? :S

2014. nov. 26. 22:14
 10/10 BlackSword ***** válasza:

Azért megy el a pártrendezvényekre, hogy lássa mit akarnak az adott párt támogatói... Ha figyel, akkor ki tudja szűrni kit mit fogadott ováció és kit és mit kisebb taps... Ráadásul meg tudja figyelni a retorikát... Ez olyan, mint ha a csata előtt lenne egy embered az ellenség törzskarában...

Másrészt: függetlenként, ha valóban el is akar érni valamit, és több szerepet akar, mint a nagy csillár, akkor el kell fogadtatni a javaslatait a képviselőkkel, akik ugye pártban vannak és nem szavazhatnak csak úgy a saját fejük után... Szóval nem árt minden pártban pár jó barát...

De ha nem bírja a gyomrod, akkor ne politizálj, mert nem minden fekete-fehér... Ott néha engedni kell, hogy kapjon az ember...

2014. nov. 27. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!