Komolyan minek a a stadionokat felújítani?
ma 20:04
kíváncsi vagyok a foci eb,vb-t hogyan gondolták..
hogyan fogja Bp infrastruktúrája elbírni a plusz 300 ezer embert?
Valahol lakniuk kéne, közlekedniük stb, nem elég 10 új foci stadion, ahol az eb meg van rendezve, van ahol egy kisebb várost húznak fel a vb miatt, meg gyorsvasutat a reptérről a belvárosba.. -.-
Vagy most akkor 10 évig minden le lesz szarva, a vidéki városok még jobban leszakadnak majd, és 1000el rástartolunk, hogy Bp alkalmas legyen erre? Mutass egy országot, és arról adatokat, hogy mennyire érte meg vb-t szervezni..
"minek a a stadionokat felújítani?"
Hogy feltűnés nélkül lehessen sikkasztani. (Más racionális indok nincs rá)
Olyan vicces ez a nem nézik a magyar focit...
Akkor mit néznek? A vízilabdát?
20:08!
Látom nagyon kihegyezted a foci eb-re és vb-re. Azonban, mint írtam, ezek a többfunkciós stadionok más, nagyszabású rendezvényekre is kiválóak. Azokkal elbírnak. Bőven bejön az ára. A szomszédos országok mind-mind rendelkeznek normális stadionokkal, most nekünk is lettek, nem hogy örülnétek, még ellenzitek is, csak mert a Fidesz csinálta. Nem vagyok Fideszes, de a stadionok ötlete a legjobb, amit a Fidesz csinált.
ma 20:15
én nem azt ellenzem, hogy stadionokat építünk, hanem ennek az árát..
Az egészségügyből jelentős pénzeket kellett kivonni, gyógyszerek árai emiatt megemelkedtek, az ellátás színvonala csökkent..
A felsőoktatásból milliárdokat vontak ki, GDP arányosan Mo költ a legkevesebbet a felsőoktatásra, pedig legtöbb fejlett ország azon az elven van, hogy a felsőoktatás alapozza meg az ország jövőjét (akárki akár mit is mond, a felsőoktatásban résztvevők közel 5x annyit adóznak életük során, mint egy átlag ember)
És az is hülyeség, hogy túlképzés van, nagyon sok szakmában pont hogy hiány van..
A közoktatásból is pénzeket kellett kivonni.
A szociális segélyeket drasztikusan csökkentik.
Minden létező dolgot megadóztatnak, aminek nagy része szegény embereknél csapódik le.
Ilyen árak mellett is megéri 100 milliárdokat költeni stadionokra?
De jó van stadionunk, rendezvényeket tudunk benne tartani, de aki szegény annak pl eszébe se jusson okosnak lenni és esetlen egyetemre menni később, mert azt nem támogatjuk, vagy ha véletlenül beteg lesz, majd 2 évig várja a sorát, hogy bekerüljön TB-sen valahova.. De addig is el tud menni rendezvényekre..
# 7
Kíváncsi leszek én azokra a redezvénykere...
"Olyan vicces ez a nem nézik a magyar focit...
Akkor mit néznek? A vízilabdát?"
Pontosan! Eltaláltad, vízilabdában és kézilabdában 20x annyi eredményünk van, mint fociban, és hatalmas rajongói táborok is vannak, csak épp arra nem fektet ekkora hangsúlyt az állam, kevesebb propagandát látsz róla, nincs felsztárolva annyi milliárddal, ezért kevésbé tűnik fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!