Te személyesen kívánod-e az Orbán-kormány megbuktatását? Ha igen, kit szeretnél látni a miniszterelnöki székben?
Akkor miért léptünk be az unióba? miért vagyunk nato tagok.....stb ezt kérdezed!!!
Egy ilyen közösségből azért sokat profitálunk.Pl:uniós pénzekből vannak hatalmas berúházások!
Nato esetében /kis ország lévén/ katonailag kell tartoznunk egy közösségbe.
Visszatérve az eredeti "miniszterelnöki szék" kérdéshez.
Most,hogy civil szervezetek léteznek,megmutatják magukat-és ez főleg az IFJUSÁG /új generáció!/-azt szeretném ha valóban ez a 25-éves kormányzó "elit" eltünne!!!!
Van még ehhez jó három év!
Nekik drukkolok!!
Sajnos jelenleg nincs olyan vállalható karizmatikus politikus. SAJNOS!
Sajnos még kormányprogram sincs /a fidesznek sincs, csak a kapkodva 'mit lopjunk el', folytatjuk/
22/22-nek válasz.
Karizmatikus politikus valóban nincs!
Kormány program csak a most regnáló kormánynak van/nincs?!
De 2014 év végét irjuk és sok fiatal most kezdett el politizálni!!!
2018 ig még van idő. Nem szabad türelmetlennek lenni.
Felnőtt egy új huszonéves NEMZEDÉK!- akiket most hirtelen megcsapott a politika szele.
Mindig az értelmes fiatalok vitték előbbre a dolgokat,és azt sem tudjuk ezek között az emberkék között nincsenek e olyanok akik most még esetleg Fidesz szimpatizánsok?
Vísszatérve a fő kérdésre-amiről itt diskurzust folytatunk.
Te kivánod-e.....kit szeretnél miniszterelnőknek.....Gyf 2016 igéri a kormánybuktatást.
Szerintem változás LESZ,-2018 ban. Valami történni fog.
Az is lehet,hogy még elöbb. GyF nem lesz többé miniszterelnők! Hogy a jóslata beválik e, majd elválik.
Látunk egy új GENERÁCIÓT akik még "amatörök"-és nem akarnak pártokban gondolkodni. De sokan és egyre többen vannak.
Szerintem a társadalom a nép /civilek/ fiatalok fogják kialakitani,meghatározni az ország jövőjének sorsát..
Alig várom!
Pl. Lőrinczi Feri bácsi is lehetne ennyi erővel miniszterelnök! (nálunk volt mezőőr - amíg ki nem rúgták - és meg kell élnie 22.500-ból, és mégsem lop!)
Szerintem kétszer okosabb Orbánnál, és százszor becsületesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!