Bajnai-féle magyarellenes politikusok miért szennyezik be a liberalizmust?
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy ilyesmi kérdés és elképesztoen szomoru vagyok, hogy ezek az Egyutt-PM meg "baloldali" zs.do pártok mennyire bemocskolták a liberalizmust.Én liberális vagyok és igenis egy NORMÁLIS LIBERALISTA AZ NACIONALISTA!A liberalizmus azt jelenti, hogy nem mindent 1 adott vezér irányit de ezek az undorito bajnai mocskok teljesen kiforgatták.Én iberalista vagyok mégis szeretném a torténelmi Magyarország visszaállitását és elitélem a c.gánybunozést!!2014. nov. 22. 22:56
21/26 anonim válasza:
Próbálok rájönni, hogy mitől magyarellenes, de nem sikerült. A liberalizmust sem sikerült összeadnom a nacionalizmussal. Lehet velem van a baj, bár szerintem inkább re
22/26 anonim válasza:
Hops, szóval sztem te szenvedsz valami identitás zavarban 🤔
23/26 anonim válasza:
erős a gyanúm, hogy troll lehet a kérdező...
25/26 anonim válasza:
Hol lehet kitölteni egy olyan tesztet, aminek az eredménye megmutatja, hogy valaki magyarellenes-e ?? Szeretném már tudni magamról, hogy mi is vagyok.
26/26 anonim válasza:
Tessék itt a teszt:
Ön a Fideszre szavaz?
- ha a válasz igen, akkor ön nemzeti érzelmű
- ha a válasz nem, akkor magyarellenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!