Orbán Viktor helyében mittennél, ha te lennél a
miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Mi lenne, ha egy pillanatra te lennél Orbán helyében ? A kérdés lényege, nem az hogy te mit tennél, mint miniszterelnök, hanem a helyében mit tennél? Azaz Orbánnak sajátos erőtere van a politikában és a pártjában, amihez képest vagy van ereje véghezvinni valamit vagy sem.
Nem az a lényeg, hogy te mit tudnál véghezvinni, hanem mit tudna ő a saját lehetőségeihez képest, amire most szükség lenne?
Amint látom sok hozzáértő van itt, tehát próbáljátok már megválaszolni a kérdésemet!(ne feltétlen ironikusan értelmezzetek)
Miért van az, hogy mindenki lemondatni akarja Orbánt? Mikor 2010-ben megválasztották, az első nyilatkozata az volt, hogy kemény évek várnak az országra, de helyreállítja a gazdaságot. Ezt tudta mindenki, és így voksoltak rá. Emellett nem árusítja ki az országot, munkahelyeket próbál teremteni(iparokkal). Az ellenzék személyében, csak szánalmas, hőbörgő tömeget látok, akik a kocsmában, nulla intelligenciával akarják megmondani mindenre a helyes választ, és egy internetadóért képes utcára vonulni, miközben az előző kormány idején, sokkal égetőbb kérdésekben nem tett semmit. Politikailag semleges vagyok, de akkor sem értem, miért a negatív oldalt látja mindenki.
2014. dec. 15. 18:51
12/25 anonim válasza:
Még annyi maradt le, hogy a tömeg által generált néplázítás, miért csak az utóbbi 4 évben volt érzékelhető, előtte miért nem?
2014. dec. 15. 18:55
13/25 anonim válasza:
LEMONDANI!!!!!!!!!
azt meg tudná és jó is lenne
2014. dec. 15. 19:12
14/25 anonim válasza:
mitennek? egy hamburgert
2014. dec. 15. 19:29
15/25 anonim válasza:
Sajnos, az itt jelenlevő emberek 99%-val ellentétben én jól tudom, hogyan érez egy Orbán-féle elmebeteg. A helyében pontosan azt tenném, amit ő tesz, mert nem tehetnék mást.
Ő nagyon közel van már ahhoz, hogy teljesen elmosódjon számára a Valóság. Talán nekünk nem kéne ezt megvárni.
2014. dec. 15. 20:33
16/25 anonim válasza:
Nyilván ha az ő helyében lennék és hasonló pszichopátiás fasiszta bűnöző lennék, azon lennék, hogy minél tovább hatalmon maradjak és megtennék mindent, hogy a törvényeket minél inkább úgy alakítsam, hogy ez legtovább így is maradhasson. A gond az, hogy szerintem az ország előbb fog bele roppani abba a pusztító vezetésbe, amit ez a kormány folytat. Így szerintem nem sok jövője van ennek az országnak és kerülhet majd a helyükre akárki más, mindegy lesz, mert ekkora mértékű pusztítást nem fog tudni helyrehozni senki.
2014. dec. 15. 21:59
17/25 anonim válasza:
Talán befejezném a populista kormányzást. Más szóval a gazdaságrombolás, nyugdíjemelések helyett befektetnék az új vállalkozásokba, és az oktatásba.
2014. dec. 15. 22:22
18/25 anonim válasza:
#17 Nem tudom milyen nyugdíjemelésre gondolsz. Januárban lesz 1,8%-os nyugdíjemelés ami az inflációnak csak a töredéke. Ilyen alacsony nyugdíjemelés még talán soha nem volt. Ha megéred a nyugdíjas kort, lehet te se bánnál némi emelést időnként, mivel mindennek emelkedik az ára évente nem is kis mértékben. Ez talán neked is jól jönne majd feltéve persze ha megéred...
2014. dec. 15. 22:54
19/25 anonim válasza:
Vissza vonnam az általa bevezetett törvényeket. Felújítása a metró szerelvényeknek. 10% fizetés csökkentés a politikusoknak. Vissza hozni a 13. havi fizetést. Kirúgni lazárt és a habonyt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!