Szerintetek melyik párt kormányozná legjobban hazánkat? Az baj ha politikailag semleges vagyok?
"Mindig az nem jó, aki épp van?"
Nem, az a nem jó, aki elcseszi a kormányzást.
Ha olyan lenne, amelyik jól csinálja, akkor az jó lenne.
De gondolom neked remek volt Gyurcsány alatt is és most is nagyon örülsz az újabb adóknak.
"Nem, az a nem jó, aki elcseszi a kormányzást.
Ha olyan lenne, amelyik jól csinálja, akkor az jó lenne. "
Én már annak is örülnék, ha nem tömnék ennyire a saját zsebeiket:
földmutyi ( [link]
trafikmutyi, ( [link]
századvég ( [link]
kaszinók újra osztása Szimának és Vajnának ( [link]
érdekes ügyletek ( [link]
( [link]
Végül is ezek a dolgok jutottak eszembe 2-3 perc alatt. Egy újságíró nem is tudom hány dolgot sorolhatna fel...
"Én már annak is örülnék, ha nem tömnék ennyire a saját zsebeiket:"
Többek között én is erre gondoltam jobb kormányzás alatt. :D
Ha nem lenne ennyi mocskos ügye a mostani kormánynak, akkor még el is nézném az ilyen hülyeségeket, amik bizonyítják a teljes hozzá nem értésüket....
"A kormány mégse akarja tönkretenni a kis alkoholkereskedőket, pedig úgy volt, hogy mégis, miután úgy tűnt, hogy mégse, miután eldőlt, hogy igen"
Mindig a hatalmon lévő párt!
Csak presszionálni kell őket NAGYON!
Hogy VALÓBAN azt tegye, amit MI szeretnénk....
Az LMP a legemberközpontúbb.
Az biztos.
Minden kormány próbál a sajátjainak jót tenni.
Itt-ott pici előnyökhöz juttatni az ismerősöket.
De ez,amit a mostani kormány csinál,gátlástalan,mindenkin áttaposó,csakis kizárólag a sajátjai érdekeit néző.
Nyíltan teszik mindent,úgy hogy a képedbe röhögnek,mondván nekik ehhez joguk van.
brandon!
Igazad van!
Ez a Fityesz is csak átgázol az embereken, de ezt a fajta eltaposást csak azóta vesszük észre amióta az MSZP-t a Fidesz lebuktatta!
És Ők bakancsal mentek át rajtunk!
Mióta figyelünk, már a Fideszes papucs is fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!