Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miėrt hiszik...

A magyarok miėrt hiszik hogy a franciák utálják öket?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom ezeket a szep csodás politikai vitákat. Többször olvastam hogy a Francia igy ital minket meg ugy. Szeretnėk föleg 100% ig magyaroktól választ kapni. En fancia vagyok es nagyon sok franciát ismerek es magyart. Akivel Errol beszėltemm francia Volt sok ember senki sem utálja a magyart Fra.or. ban SE en es a Balaton a francianak olyan meint a magyarnak a legszebb nyaralás ;) en ertem trianont de azota mar lassen 100 EV van.
2014. nov. 19. 14:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja es gondlom kulon orulnel egy Benes Dektretumoknak is amit Abdul dekretumnak hivnanak es csak a franciakat csesztetne hogy elkobozza vagyonat allampolgarsagat anyanyelvet...mert le kelle zekrol mondani hogy maradj es utodaid 100 ev utan se kerhetik visz az elkobzott vagyont mert a jogrendbol nincs torolve ergo a biro hivatkozna ra...

Baromi logikus lenne az a vedekezes is saz araboktol hogy a tortenelmuk resze es mar nem ervenyes lenyegeben...persze a "buta" arab biro majd nem adja visza a francianak a vagyonat mivel megis a jogrend resze lenne az Abdul Dekretum....

Na ugye milyen szep eu norma megha az eu alap hogy nem lehet kolektiv bunos egy nemzet se es torveny se lehet rolla.....

Te mit szolnal Algeriahoz aki ezt tamogatna mint nagyhatalom egy felosztott kifosztott megalazott buszke franciaval szembe????

Oromtancot jarnal igaz???? Vagy tan nem?????

Nem ertem hisz akkor te Chohn Bendid szerint egy raszista masinista ,trappista szadista , biciklista, harisnya tarisznya mindencsaknemdemokratikus bozgor vagy....

2014. nov. 19. 16:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"De trianon az ''Amcsik'' miatt volt akik ''küldtek'' ''segitsėget'' de a magyar fiatalság 90% nyalja Amerika seggėt Mert AZ ojan jo -"

Na ne rohogtes...egyresz Vilsoni elvekrol olvashatnal es azt is ki beszelte ra hogy ne vegyek figyelembe Magyaroeszaggal szembe mert sertene az erdekeiket....

Voila ez pont a francia volt....

A masodik vilaghaboru is ennek a kovetkezmenye mivel tulnyertek magukat a franciak akik a jovatetelt aranyba kertek igy az Usa kenytelen volt financirozni a megvert allamokat penzel meg arannyal...

Csak az volt a baj hogy olyan megalazo helyzet alakult ki (erts gyarmat hisz a ruhr videket megszaltatok) hogy anemet nem tudta fiztni adosagat es mint tobb es tobb aranyra lett volna szukseg....

Az amiknak meg kapora jott a nemet diktator akit Fr ellen tamogattak mert most mar a cel a Francia birodalom szetverese is volt....

Megvartak mig szorul a kapca majd pappira tettek a felteleket amit ok diktaltak hisz nem akartak hogy lova tegyetek oket mint az elso vilaghaboruban....

Ha FR okosabb megalakitja a tortenelmi Lengyel es Magyaroeszagot felfegyverzi (kvazi leveri a kisebbsegi hozongest) es az blokk lett volna a nemeteket es oroszok ellen is....Tudod egyedul a magyar az europaban aki nem arult el europai szovetsegest.....

A kisantant meg amint fordult a kocka oszeomlott...dehat ha az agyatokat kidobtatok az ablakon......

2014. nov. 19. 16:23
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Salut!

Tu parles Francais? Je pense que je peux te l'expliquer beaucoup plus facile comme ca. Excuse-moi, mais mon Francais n'est pas parfait, j'ai commencé á l'apprendre il y a seulement 1 an.

Merci pour ta réponse!

2014. nov. 19. 16:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem rossz egy évhez képest ;)
2014. nov. 19. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem kotekedni akarok kerdezo de mit szolsz az utolso hozzaszolasokhoz amik ecsetelik a tortenelmi helyzetet???
2014. nov. 19. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
17%

Merci beaucoup, ca me fait plaisir:D

Mais en répondant á la question...Au cour d'histoire, on en a parlé aussi la semaine derniere- on a mentionné beaucoup de possibilité:

D'abord, beaucoup de Hongrois pensent que c'était le peuple Francais qui voulaient qu'on rattache ces territoires á la Roumanie, á l'Ukraine et aux autres- mais non, c'étaient les politicien! Selon moi, c'est une raison que j'entends souvent- ne pense pas que je suis une foulle car j'y écris en Francais, s'il vous plait, mais il faut que je pratique la langue Francaise:D

Merci pour ton attention!

2014. nov. 19. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nincs bajom a franciákkal. És nem érdekel a történelmi háttér. Ami elmúlt, az már elmúlt.

Egyébként vannak olyan magyarok, akik nem emiatt nem kedvelik a franciákat, hanem a jellemük miatt. Pl. beképzeltek, nem fürdenek, sznobok.

2014. nov. 20. 09:41
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Talan mert a mindenkori francia nep tesz arra mit tesznek politikusaik mas nepekkel (hogyan allazak es probaljak eltussoni a folyamatos alaztatast.)

Esetleg ha latnank hogy kerik legalabb a Bendit bandita eltavolitasat vagy a Le Figaro liberalis napilap ferditeseiert valo felelosegre vonast ...akkor latnak hogy lenyegeben a nep nem hibas...de igy...tudod anno a nepet buntetek nem a politikusait Trianonban....

2014. nov. 20. 10:33
 19/19 anonim ***** válasza:
A franciául válaszoló vagyok. Mivel a kérdezőnek írtam franciául, ezért hálás köszönet annak a gyökérnek aki lepontozott- most ez halálos nagy bűn, ugye? Szerettem volna neki elmagyarázni, mert ez egy nagyon jó gyakorlási lehetőség nekem is francia történelem vizsgára való készülésre, de persze, pontozzuk csak le a másikat, még ha hasznos választ is írt- ha mást már nem, nézd már meg a Google fordítóban. Én sem pontoznék le senkit azért, ha németül ír egy németnek. Vagy a tudás bűn?
2014. nov. 26. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!