Szerintetek hogy lehetne azt a rengeteg embert, akik nem mennek el szavazni választásokkor meggyőzni, hogy mégis menjenek el?
Aki bármelyik pártot felemlegeti negatívat kap!
Párttól független a kérdésem!!!
Azok nem mennek szavazni, akik nem hisznek egyik pártnak sem.
Úgy lehet őket rávenni, hogy hiteles alternatívát adnak nekik.
Ha valaki nem szereti a pacalpörköltet, a zúzapörköltet, a kocsonyát és a gombalevest, akkor hiába rakod ki az asztalra, nem fog belőlük enni.
Ha viszont ott egy jóféle húsleves, amit szeret, abból már igen.
3.
De akkor nem kell ugatni, ha valami szar.
Szavazzon a tetves LMP-re vagy Jobbikra, vagy bármelyikre, ami még nem volt és rögtön nincs a vezetésnek legalább kétharmada....
ha nem lennének mszp-szdsz féle pártok, akkor a politikának is több becsülete lenne!
de mivel a posztkommunisták lerombolják a politikáról alkotott képet, ezért nem mennek el az emberek!
ha minden párt nemzeti lenne, hgarantálom a részvétel 90%-os lenne!
mindenki örömmel szavazna minden pártra!
"Szavazzon a tetves LMP-re vagy Jobbikra, vagy bármelyikre, ami még nem volt és rögtön nincs a vezetésnek legalább kétharmada...."
Ha nem lenne a Fidesznek 2/3-a, akkor nem tudná ilyen rohamtempóban lerombolni a hitelességét a sok elmebeteg ötletükkel, amit csak 2/3-dal tudnak keresztülvinni.
Azért erre is gondolj. :)
Én nem mentem el. Kire kellene szavaznom?
Én csak maffiózókat láttam a listán.
A Fidess elvonja jelenleg a bérköltség 70%-át.
A többiek + adóemeléssel kampányolnak.
Nem mindegy ki söpri le a padlást?
Nem mindegy ki nyomja az adó forintokat off-shore tulajdonú cégekbe? Ki tömi ki a haverok zsebeit?
A jövendő politikusgarnitúra erkölcsein csak az tudna segíteni, ha a jelenlegiek speciális nyakkendőt kapnának
Tyúkokkal, ahogy a fidesz tette...
Viccen kívül: akit nem érdekel a politika, az csak akkor fog megmozdulni, ha az élete vagy a családja kerül veszélybe, talán még akkor sem. Az apátia olyan szintű, hogy ezt nem lehet egy-két hét alatt felpörgetni. A mostani események ugyan adnak némi reményre okot (a vidékieken én magam is részt veszek), de félek, hogy nem elég. Itt a média is hallgat a helyi eseményekről, pedig azért volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!