Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak fideszes pedagógusok?

Vannak fideszes pedagógusok?

Figyelt kérdés

A kormány sok mindent tönkretett az elmúlt években, de talán az oktatás az, amit a leginkább leamortizáltak. Ezt gimnazistaként a saját bőrömön is tapasztalom.

Most olvastam Eduline-on, hogy november 22-ére tüntetést szervez a Pedagógusok Szakszervezete, az egyre romló körülmények miatt, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés: sok olyan tanár van, aki a szar helyzet ellenére is Fidesz-párti? Én egy liberálisnak mondott budapesti középiskolába járok, itt érezhetően elegük van a kormányból a tanároknak, máshol mi a helyzet?

2014. nov. 15. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kevés.
2014. nov. 15. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Persze :) vannak bőven.

Én is ismerek ilyeneket, a valós emberi értékeik alapján mondjuk maximum árkot áshatnának, nem gyerekekkel foglalkozhatnának.

De itt tartunk ma.

2014. nov. 15. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2014. nov. 15. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Az ember foglalkozása nem határozza meg kizárólagosan a tanárok politikai beállítottságát. Amúgy zárójelben kérdezem: a liberálisnak mondott budapesti középiskolában ugye tapsikoltak örömükben, amikor 2006-ban az MSZP tényleges felsőoktatási tandíjat akart bevezetni? Gondolom igen, szóval ez a válasz a kérdésedre.
2014. nov. 15. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

A jelenlegi cél az emberek,ezáltal az oktatás lebutítása is.

16 éves tankötelezettség.

Egyetemi férőhelyek csökkentése.

Valahol olvastam,hogy már a gimnáziumba felvehetők számát is csökkenteni akarják.

2014. nov. 15. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos kevés az elhivatott tanár.

Majd kapnak egy kis béremelést és befogják a szájukat.

Ilyen egy átlag tanár.

2014. nov. 15. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Jaj de jó, még egy olyan gimnazista, aki kimondja, hogy utálja a mocskos fideszt. (én is gimis vagyok, bár azért nagy nyilvánosság előtt - pl facebook - nem merem hangoztatni a véleményem)

ahogy tapasztalom, nálunk úgy 2-3 tanár kivételével mindenki utálja a fideszt, akik eddig nekem kormánypártinak tűntek, már azok is elejtenek olyan megjegyzéseket, amik nem épp kedvezőek.

Szidta a többség az új tankönyvrendszert (pl olyan matekkönyvből tanulunk, amit úgy rendeltek meg, hogy előtte meg se tudták nézni, mit rendelnek, vagy pl nem rendelhettünk bioszkönyvet, mert a kormány nem fizette vna az ingyenkönyveseknek, ugyanez van a töri érettségi előkészítő feladatgyűjteménnyel is), szidták az új tantervet (felemelt etika-, rajz-, ének-, tánc és dráma-, óraszám, ezáltal később végeznek a diákok --> csak rövidebb versenyfelkészítő, tehetséggondozó szakkör tartható.

nincs pénz versenyre való utazásra, csomó mindent csak a szülők hozzájárulásából tudnak megvenni. Amikor a KLIK átvette a sulit, hetekig nem volt fehér kréta. Szeptemberben 1-2 hétig már csak narancssárga kréta maradt.

Mindennapi tesi - megfelelő férőhely nélkül.

Ugyan mennyi tanár szeretheti ezek alapján a fideszt???

(érezzük is, hogy nem vagyunk fideszes suli, hiába vagyunk hivatalosan, versenyeredmények alapján a megye legjobb sulija, főleg a reáltantárgyak terén elérve kimagasló eredményeket, az Öveges-teremre való pályázatot elbuktuk, a megyei hírlap sokkal többet cikkezik más iskolákról, ha mi elérünk vmit, arról egy 2-3 mondatos cikk van max, más iskoláról meg fél oldal.)

2014. nov. 15. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Kell a pénz a stadionokra!

Az oktatásügy és az egészségügy meg megrohadhat felőlük.

Majd fizetőssé teszik az egészet,az lesz a vége...

2014. nov. 15. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Én Wesly-s hallgató vagyok az egy elég kemény kormány kritikus Viktor utáló bal liberális hely.

Konkréten a bezárás /csőd szélén áll évek óta nem kap anyagi támogatást. Azt mondják a tanárok h belőlünk meg a 4-eseknöl él az egész suli. Mondta is a rektor helyettes h ne nagyon bukjunk meg mert nem tudja garantálni h lediplomázzunk meg azt is h ha nem kapunk jövőre pénzt lehuzhatjuk a rolót.

Ott fideszes tanár az nincs ha lenne agyon csapnák. Nagyon diák se de nem vállalják fel azok se akik azok.

És nekünk is tele a puttonyunk a kormánnyal.

2014. nov. 15. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
En is gimnazista vagyok, es en is azt tapasztalom, amit a hetes irt. Egy elitnek mondott gimnaziumba jarok, es ahogy elneztem, nalunk a legtobb tanar gyuloli a fideszt. Van par, pl. az osztalyfonokom, aki meg mindig fidesz-parti, de egy-ket elejtett megjegyzesebol azt veszem ki, hogy mar neki is kezd elege lenni az egesz kormanybol.
2014. nov. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!