Ha a politikai vezetés úgy dönt, kilépünk az EU-ból, majmolás lenne a dunai teadélután?
Nem kell teának lennie, mert nem is lesz
Simán kidobunk mindent egy Bécs felől érkező hajóból
Ez menő lenne, vagy utánzás?
Úgy ünnepelni Magyarország gazdasági tönkremenetelét?
Remek módszer!
Támogatom.
Reméljük, beveszik az elgurult gyógyszert, és visszavesznek az ilyen szovjet-nyugat párhuzamvonásból.
Mondjuk ezt leginkább itt belföldön tálalják így, ők is nagyon jól tudják, hogy a világ legnagyobb hülyesége lenne kilépni.
Igazi gyakorló elmebeteggel van dolgunk :D
De valóban sokan fognak ünnepelni, úgy lesz beállítva, mintha az oroszok mentek volna ki megint.
Persze utána szét fog rohadni minden, de az nem baj.
2004-ben volt a honfoglalás?
EU előtt és után is van élet.
"Simán kidobunk mindent egy Bécs felől érkező hajóból "
Ezt csak én nem értem? Ha kilépünk az EU-ból miért jön erre egy hajó Bécs felől, és mit dobunk ki belőle? És mit csinálunk egy Bécs felől érkező hajón?
Na,megkezdődött a hétvége a diákoknak is,nincs iskola. Dekár...
Ha kilépünk az EU-ból,Magyarországnak ott van vége. Egyrészt mert gyorsan rengetegen elhúznák a csíkot míg könnyebben lehet EU-s tagként. Másrészt kivonulnak a külföldi befektetők,akik még a tócsa felett tartják ezt az egész kócerájt. Majd a kártyapakli magától omlik össze. Gondolkozz kicsit kedves kérdező.
Előző, te 2004-ben születtél?
Én még az átkosban. Ott is volt csillagos lobogó és unió. Aztán jött 1989. Sokan attól rettegtek, hogy ránk szakad az ég, de nem lett igazuk.
(Grönland 1985-ben kilépett és köszöni szépen jól van.)
Nem vagyok közgazdász, nem tudom konkrétan, fillérre pontosan hogyan érintené a gazdaságot a kilépés, de hogy nem halnánk éhen, az tuti.
"Nem vagyok közgazdász, nem tudom konkrétan, fillérre pontosan hogyan érintené a gazdaságot a kilépés, de hogy nem halnánk éhen, az tuti."
Én se vagyok közgazdász, de az biztos, hogy ha egyáltalán a kilépés szándékát belengetnénk már attól bedőlne a forint. És ha valóban kilépnénk, akkor szerinted a külföldön így is(vámmentesen) versenyképtelen Magyar termékek mennyire lennének versenyképesek vámmal??
"a kilépés szándékát belengetnénk már attól bedőlne a forint." Ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Egy szóval nem mondtam, hogy ne érhetné a gazdaságot hátrány, nekem csak abból van elegem, hogy egyesek világvégét, apokalipszist jósolnak, miszerint az EU-mentes övezetet azonnal megszállják a zombik, vámpírok, marslakók, békák potyognak az égből, sáskajárás pusztítja a termést és a magyar lakosság egy év alatt éhen hal, a túlélőknek a zombik eszik ki az agyát.
Bye the way, ami a hétköznapi embereket leginkább érdekli: a 2014-es életszínvonal alacsonyabb a 2004-esnél + fél millió magyar vándorolt külföldre.
Amúgy neked van cukrászdád Bécsben?
(bocs, de ezt nem hagyhattam ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!