Elképzelhető, hogy a Fidesz rendezte meg az egész kitiltási botrányt?
Nem fura kicsit nektek ez az ügy.....
Mikor kicsit csendesedni kezdett a botrány, hirtelen az őszinte lelkiismeret furdalásokkal teli Vida Ildikó őszinteségi rohamban elmondja hogy őt tiltották ki. A kormány nem érti, csodálkozik, tüntetések kezdődnek a lemondatásáért, aztán a kormány le fogja mondatni Vida Ildikót és mondhatja hogy ő kiáll a korrupció ellen és nem tűri ha vezetők között korrupt ember van és ezzel ismét fog nőni a kormány népszerűsége.
Valószínűleg Vidát félre akarják állítani és ezt a megoldást találták ki, mert a botrány az igazi gondoktól eltereli a figyelem illetve kormány népszerűsége is nőhet, ha lemondatják. Vida meg ezért az egészért lehet szép summát fog kapni.
Orbán már egy ideje félre akarja állítani Simicskát, ezt lehet tudni, de úgy látszik nem adja könnyen a bőrét.
Október 19. óta terjed a neten a kitiltottak névsora, de minderről a Fidesz nem is tudott??
Ahha, én meg most jöttem a falvédőről...
Az a névsor egy hülyeség, azóta tudni lehet, hogy Vida NAV-os munkatársai vannak a kitiltottak között. Az amerikai ügyvivő is cáfolta, hogy kormánytag rajta lenne a lsitán, szóval Lázár János biztos nincs a listán.
Szerintem nem!
A fidesz ezzel öngólt lőtt volna magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!