Tudtátok, hogy már Madridban is tüntettek a magyarországi internetadó ellen?
2014. nov. 4. 10:31
1/11 anonim válasza:
Én abszolút az internetadó ellen vagyok, de a spanyoloknak ki osztott lapot? Vagy ez egy szolidaritási tüntetés?
3/11 anonim válasza:
Nem látom a videón Gulyás Balázs volt MSZP-s politikust, aki most hirtelen átvedlett független aktivistába. Lehet a Kunhalmi Ágika volt a birkapásztor? :)
4/11 anonim válasza:
És mielőtt sokan nekem esnének, leszögezem, a Békemenetet se szeretem. Az internetadó elleni tüntetés, és a Békemenet is politikai, és pártérdekeket szolgál, csak civil kezdeményezésnek lettek eladva.
5/11 anonim válasza:
Azok Atlético drukkerek voltak, és Koke tervezett eladása miatt tüntettek...
6/11 Andizsuzsi válasza:
Függetlenül mindkét oldaltól.
Aki egyszer tagja volt valamelyik pártnak, az már többet az életbe ne mutatkozzon nyilvánosan? Vagy nem szerepelhet magánszemélyként? Miért baj az, ha akármelyik párthoz köthető emberek kiállnak valamiért, amit helyesnek gondolnak? Az internetadó elbazilikázott elképzelés volt már az MSZP idején is, az volt most is. Miért kell meghurcolni azt, aki odaállt, és elmondta a véleményét?
7/11 anonim válasza:
"Miért baj az, ha akármelyik párthoz köthető emberek kiállnak valamiért, amit helyesnek gondolnak?"
Mert erős a gyanú, hogy csak pusztán pártérdekek, anyagi haszonszerzés és nem személyes meggyőződés vezeti őket.
8/11 anonim válasza:
Hat akkor orulhetnek, mert Madridban nem lesz joghatalya :)
mellesleg most mar Magyarorszagon sem.
9/11 anonim válasza:
Magyarországon még nem biztos, hogy nem lesz. Orbán azt mondta, hogy EBBEN A FORMÁBAN nem vezetik be. Majd kitalálják a megfelelő formát.
10/11 anonim válasza:
Ez nem a békemenet? Nagyon hasonlít rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!