Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz erről a videóról?...

Mit gondolsz erről a videóról? Szerinted az egykori kisantant államok nem jelentenek veszélyt?

2010. jan. 26. 19:09
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Pedig pontosan erről van szó... de valahogy nem látják az emberek.
2010. jan. 26. 21:11
 22/42 anonim ***** válasza:
És milyen jogalapja lenne a Nagy-Morva Birodalomnak? LOL Vagy Nagyromániának? Semmi.
2010. jan. 26. 22:50
 23/42 anonim ***** válasza:
22:50-es ez a te véleményed. Ha megkérdeznél egy Slota hívő szlovákot ő meg megkérdezné, hogy milyen jogalapja van nagy-Magyarországnak. Ez az egész kinek van több jogalapja egyik vagy másik földre szerintem egyrészt nevetséges, másrészt teljesen eldönthetetlen, hogy kinek van igaza, harmadrészt az ezen alapuló gondolkodásmód szerintem teljesen káros, és csak vég nélküli vitákra ad alapot, nem pedig megoldást kínál . Mi számít komolyabban a jogalap szempontjából? Az itt eltöltött idő? Vagy hogy ki volt itt korábban? Vagy kik voltak itt többen? Ki dönti el ezeket? Talán a Jan Slota? Vagy a kérdező? Esetleg Mihail Gorbacsov? Milyen alapon?
2010. jan. 26. 22:57
 24/42 anonim ***** válasza:
51%

dögöljön meg az összes szlovák szerb meg román g*ci.gyujtsuk fel őket vegyük vissza a nagy magyarországot.halál a rohadt zsidó cigányokra.akkor bezzeg nem pofáztak mikor hitler németországa lerohanta öket.pedig akkor kellett volna ott helybe agyonlövik öket.probálják meg elfoglalni az országot aztán egyedül kivégzem mindet.viszaszerezzük mindet!amit elloptak.

éljen szálasi!ö kisérelte meg megtartani az országot és viszaszerezni a nagy magyarországot az olyan szemét kommunisták elöl mint ezek a k*csög szerbek stb.lesz még nagyon erös világrend a fasizmus!sieg heil

2010. jan. 27. 00:15
 25/42 anonim ***** válasza:
40%
Vegyél be egy nyugtatót:)
2010. jan. 27. 00:18
 26/42 anonim ***** válasza:
Még ,hogy nem jelentenek veszélyt?Felvidéki vagyok,a szlovákok 90%-a úgy utál bennünket ,mint a sz**t!Ha tehetnék legszívesebben kinyirnának minket!Igen,jelenthetnek veszélyt,mostanában tovább nőtt a magyarellenesség.És nekünk még seregünk sincs ,ami védekezne....
2010. jan. 27. 13:07
 27/42 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ettől a kormánytól ne is várj semmit. A tótoknak csak szája van,nem mernek szólni. pl: Mikor strandon voltunk,az egyik haveromnak elkezdtek vergődni,de mikor odaálltunk, (egyenlő esélyek) akkor már be voltak sz@rva.

A kiirtással kapcsolatban: szerinted hagyná ezt bárki is?

A tótok a lengyelekkel sincsenek jóban,szóval..

"Ha megkérdeznél egy Slota hívő szlovákot ő meg megkérdezné, hogy milyen jogalapja van nagy-Magyarországnak."

Nyisson ki egy tudományos könyvet.

"Ez az egész kinek van több jogalapja"

Egy olyan ország meg ne vergődjön aminél én is idősebb vagyok,ha már a jogoknál tartunk.

"... másik földre szerintem egyrészt nevetséges, másrészt teljesen eldönthetetlen, hogy kinek van igaza,"

Ez nem igaz,lásd fent!

"harmadrészt az ezen alapuló gondolkodásmód szerintem teljesen káros, és csak vég nélküli vitákra ad alapot, nem pedig megoldást kínál ."

Most szerinted mennyi esély lenne Slotával megállapodni?

"Mi számít komolyabban a jogalap szempontjából? Az itt eltöltött idő? Vagy hogy ki volt itt korábban? Vagy kik voltak itt többen? Ki dönti el ezeket? Talán a Jan Slota? Vagy a kérdező? Esetleg Mihail Gorbacsov? Milyen alapon?"

Történelem. Ennyi! Ha mondassz 3szlovák királyt,és megemlíted a szlovák koronázási ékszereket,akkor beszélhetünk a dologról!

2010. jan. 27. 17:58
 28/42 A kérdező kommentje:

" dögöljön meg az összes szlovák szerb meg román g*ci.gyujtsuk fel őket vegyük vissza a nagy magyarországot.halál a rohadt zsidó cigányokra.akkor bezzeg nem pofáztak mikor hitler németországa lerohanta öket.pedig akkor kellett volna ott helybe agyonlövik öket.probálják meg elfoglalni az országot aztán egyedül kivégzem mindet.viszaszerezzük mindet!amit elloptak.

éljen szálasi!ö kisérelte meg megtartani az országot és viszaszerezni a nagy magyarországot az olyan szemét kommunisták elöl mint ezek a k*csög szerbek stb.lesz még nagyon erös világrend a fasizmus!sieg heil"

Nos,értékelem a lelkesedésed,de sajnos ez nem így megy!

1. Nem úgy megy a háború,mint 100éve.

2. Jelenleg-a politikusok miatt-még a saját hazánkat (Csonka országot) se tudjuk rendbe tenni!

3. Szálasit Hitler segítette hatalomra,mikor már teljesen látszott,hogy a háború elveszett. (Azon a napon,mikor Horthy kiugrást kísérelt meg. 1944.10.15)

Mellesleg Szálasi előtérbe helyzete a hungarizmust a Hitleri, illetve Mussolini féle fasizmussal szemben.

2010. jan. 27. 18:10
 29/42 anonim ***** válasza:

00:18 kösz nem de neked baj van a gondolkodásmododdal

majd mikor megver pár magyarellenes akkor állj igy a dolgokhoz.sőt sztem te se vagy magyar hanem vmi cigány aztán jol szorakozol magyarország tragédiáján

2010. jan. 27. 20:51
 30/42 anonim ***** válasza:
kérdezö részben igazad van utolso kommentel kapcsolatban.válaszatok meg engem vezetönek.egyet tudok igérni délben hatalomra kerülök délutánra moszkva magyar kézen washington magyar kézen aztán a többi már megy magátol
2010. jan. 27. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!