Vajon átállna Orbán Putyinhoz, ha orosz csapatok elérnék a magyar-ukrán határt?
Gyerekek ,kornélküli felelőtlen hozzászólók ! Nem fog tetszeni nektek ,amiket mondok,de kénytelenek vagytok végigolvasni !
Nagyon sok időtök van úgy látszik ! Nincs munkátok ,amivel foglalkoznátok,vagy nem vagytok tanulók és azzal foglalkoznátok ??Teljesen fölösleges dolgokon méláztok,olyanokon ,amiket úgysem tudtok semmilyen szinten befolyásolni !Gyártjátok a fölösleges,miden alapot nélküéöző teóriákat ,melyeket ugyanattól a médiától csipegettek össze ,amit itt elutasítotok !legyen az bármelyik oldal médiája !Nem ,nem vagyok szkeptikus,inkább realista !Az országnak jelenleg nem ilyen emberekre van szüksége,hanem olyanokra ,akik jó erősen tudják húzni a szekeret és lehetőleg egy irányban.
Messze van még ,de én egyre inkább aggódom a leendő nyugdíjamért ,mert nem látom azt,hogy ezek a fanyalgó,se tanulni,se dolgozni nem akaró ,ráérő hozzászólók néhány évtized múlva ki fogják termelni az én nyugdíjamat !Mint ahogy én most befizetem a kemény adóforintokat és ezzel lehetőséget adok arra ,hogy a jelenlegi társaság tanuljon,gyógyuljon ,nyudíjazzon stb. !
Viszont ,ha a fentiekkel ellentétben itt minden hozzászóló végzi a dolgát és "csak" kicseréljük a nézeteinket felelősen a világ folyásáról,akkor elnézést mindenkitől és sok sikert kívánok a további teóriagyártáshoz ,illetve a feszültség leveztéshez !
#21/22
te miről beszélsz? ez egy ilyen oldal. kérdéseket tesznek fel és bárki hozzászólhat/elmondhatja a véleményét.
te is itt locsogsz ostobaságokat, ahelyett hogy a kertet túrnád vagy fát vágnál a hidegebb napokra. hát menjél kifele! én biza nem szeretném a te nyugdíjadat fizetni, mert ostoba vagy, és tudálékos!
Nagyon nem a témába vágó választ adtál, úgyhogy inkább te beszélsz itt össze mindenfélét. Nem kértem hogy fizesd a nyugdíjam, valószínűleg soha nem is fogod. Kertem meg sajna nincs már.
Látogass meg egy bankot és kérdezd meg hogy mi az nyugdíjalap, legközelebb nem csinálsz magadból hülyét.
1, te offoltál először, és még értelme sem volt.
2, remélem más sem fogja fizetni a nyugdíjadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!