Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik vezette településeken ingyen lesz a wifi?
Szerintem jó dolog.
El is mondom, miért.
A mai androidos, meg Apple, Win. phone rendszerek internet nélkül semmit sem érnek.
Kell hozzájuk mobilinternet.
Az a mobilinternet sem korlátlan, mert ha eléred a limitet, akkor nagyon lassú, nem működik rendesen.
Így, wifivel meg gyakorlatilag korlátlan lesz.
Tudjátok mi mindenre van már android alkalmazás?
Lehet vele taxit hívni, megnézni a különböző éttermek menü választékait és még sorolhatnám.
"... de egy teljes település lefedése WiFi hálózattal ( ráadásul olyan hálózattal, amire egy okostelefonnal is gond nélkül rá lehet csatlakozni ) komplikáltabb, és költségesebb"
Ezt én is tudom. Csak láttam, mifelénk hogy működnek a települési wifi-hálózatok - na, pont úgy, ahogy leírtam. Hozzáértés nincs, összekukáznak valamit a "teszkóból", aztán kihajítják a hivatal eresze alá a beltéri routert, az ablak sarkával odacsípik a tápkábelt és csodálkoznak, hogy a rendszer teljes, három napos élettartama alatt egyszer sem képes kettőnél több eszközt normális sávszélességgel ellátni. De mindezért olyan pénzt számolnak el, hogy el sem fér a sok nulla a számlákon.
Nincsenek illúzióim arról, hogy bármelyik önkormányzat, legyen akár vörös, akár narancs, akár hupilila, hajlandó lenne valóban profi megoldást használni, ha egyszer van annál olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!