Nem pofátlanság ez a balibektől?
Péntek esti program: Megünnepeljük hogy nem lesz internetadó
Vasárnap esti program: Tiltakozunk az internetadó ellen,
mert nem hisszük el, hogy nem lesz
a bilderberg az illumináusok egy fedőszerve!
az illumintusok teljesen háttérben vannak, a bilderberg is az ő bábjuk!
a hierarchia csúcsa az illuminátusok!
De ha háttérben vannak, honnan tudod hogy:
1. valóban léteznek
2. hogy ők vannak a csúcson, nincs valaki felettük is?
Orbán Viktorral azért nem tudnak elbánni az illuminátusok, mert Orbán Viktor mellett mai napig ott van a nép, akár most is több százezres Békemnet tudná megvédeni Orbán Viktort és kormányát!
Ukrajnában Janukovicsnak nem volt ekkora rajongótábora, ezért tudtak előrenyomunlni az anarchista fizetett "forradalmárok"
ugyan Magyarországon is rengeteg a nemzetidegen hazaáruló, de ezek úgy tűnik nem annyira nem aktívak, Magyarország belső idegenszívű csapata túl ellibsisedett, elpuhányodott, ezért nem tudnak kirobbantani terrort, elégedetlen is velük szemben a háttérhatalom!
Kérdező: tudom, hogy léteznek illuminátusok, mert mindenhol ott hagyják a jeleiket! és túl sok helyen!
az, hogy az illuminátusok a hierarchia csúcsa, nem tudom, nem vagyok annyira biztos benne, de az sem kizárt, hogy felettük is van egy vezető réteg, min. 1, amiről nem tudunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!