Szabályos az ha én nyomtatok saját negatív kampányt az ellen a párt ellen akit utálok és ezt kiragasztom?
Magánember tehet ilyet, hogy kampányol?
Az MSZP pár szemét dolgát írnám rá, emlékeztetőül.
Nem a Jobbik plakátjait hanem az msz(m)p plakátjait tépkedném! És nem a Jobbik miatt, hanem hogy egy ilyen hazaáruló csürhe kirakhat ilyesmit és nincs min börtönbe áá, egyszerűen a jóizlésemet sérti már...
Azt se tépkedd!
Menj be a körzeted irodájába és kérdezd meg hogy, miben segíthetsz. ha akarsz.
Hülyeség, hogy minden pártnak egyformán sok a szemete.
MSZP:
- 2006: hazudtunk reggel, éjjel meg este
- 2006: lehet tüntetni a parlament előtt, előbb utóbb majd megunják, hazamennek - 2010-es plakát: demokraták vagyunk
- körbevettük kordonnal a parlamentet és úgy hoztunk törvényeket az egészségügyről
- bevezettük a vizitdíjat
- mindenkit fasisztának neveztünk akinek nem tetszett amit csináltunk
- több hitelt vettünk fel 8 év alatt, mint Kádár 33 év alatt
stb.
"Kérlek szépen a jobbiknak van elég aktivistája, az elmúlt évben meg 10× eződtünk! "
VÁÓ 100-ból lettetek ezren. Ez tényleg magas növekedés, ha azt vesszük. Végül is kb olyan mintha egy fejlődő ország meg tízszerezné a gdp-t. 200 dollárból lesz 2000 fejenként ami tényleg megtízszerezés csak még mindig a béka segge alatt van. Remélem érted a párhuzamot.
"Kérlek szépen a jobbiknak van elég aktivistája, az elmúlt évben meg 10× eződtünk! "
VÁÓ 100-ból lettetek ezren. Ez tényleg magas növekedés, ha azt vesszük. Végül is kb olyan mintha egy fejlődő ország meg tízszerezné a gdp-t. 200 dollárból lesz 2000 fejenként ami tényleg megtízszerezés csak még mindig a béka segge alatt van. Remélem érted a párhuzamot.
Én értem.
Az MDF a halálán van ahogy az Mszp és alig vannak aktivistái.
A Fidesz is el kezdett keseregni, mert neki is nagyon fogyóban van.
A Jobbiknál meg új feladatokat kell kitalálni, mert nem is számítottunk ennyi aktivistára.
Pedig ugyan annyi kopogtató cédula van mindenkinek !
Remélem érted a párhuzamot.
Kedves Kérdező!
Mennyivel lesz jobb életed hogyha kiteszel egy ilyen plakátot? nem hiszem hogy sokkal.. aki eldöntötte kire szavaz nem fogja módositani a te kiirásod miatt a véleméynét.. amugy meg ez a sárdobálás h jajj de szar figyeljétek.. ez szánalmas... megláttam a fidesz szórólapját hát nem értem h mér kéne a fideszre szavazni... scak azt tudtam meg h Kolber Istán 1600vhányszor szavazott gyurcsány mellett...de azt h nekem mért jobb a fidesz? azt még máig nem tudom....kb a te "Kampányod" is ilyen lenne... megmondod h szar de h mi kell helyette? tudja a fene...
igazából csak ezzel akarod hirdetni hogy milyen "hazafi" vagy hogy te még iylet is megteszel... inkább éld békésen az életed ien fölösleges dolgok nélkül mint mások lejáratása.. mit szólnál hozzá másnap egy olyan plakát lenne kinn ami rólad szól h Kétszer nem mentél be dolgozni, egyszer nem segitettél át egy nénit az utcán, és eccer lekiabáltad egy ártatlan fejét plusz hasonló "bünök"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!