Miért félnek Orbánnak ellent mondani? Egy demokráciában nem az lenne a lényeg, hogy megvitassák a dolgokat?
"Mellárnak azzal is baja volt, hogy hiába volt a Habony Árpád által irányított legfontosabb think-tank meghatározó embere, Orbán Viktornak nem lehetett tanácsot adni, mert nem bírja elviselni a kritikát. Felidézi, hogy amikor egyszer kormányzati szereplők társáságában azt mondta Orbánnak, hogy valamiben nincs igaza, akkor
Varga Miska rángatta a kezemet, hogy ne mondjak ilyet, és egyből látszott, hogy Orbán a kritikát abszolút nem tudja elviselni."
Nos:
Orbánra sosem szavaztam, de egyre inkább fogok?!?!?!
Demókrácia, DEMÓ, szóval, FIDESZ=MSZP
no, tehát
Azon nem gondolkodtatok el, hogy Mellár talán ahzudik?
Akár ki is találhatta ezeket a dolgokat...bosszúból!
ma 20:09
És az nem lehet, hogy tényleg ez a valóság? Én elhiszem amit mond, hisz látom, hogy a fidesz mit csinál. Szerintem senkinek se gyanús amit mond, ha figyelte az elmúlt 4 évben a kormányt. Eddig is lehetett hallani, hogy áll szerződéseket kötöttek semmilyen munkára. Most ki is mondta valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!