Normális ember-e az olyan, aki lehülyézi, lemarházza ismeretlen felebarátját csak azért, mert más párt, pártvezér szimpatikus neki?
Nem mindenki. És nem is annyira a pártokra hördülnek fel az emberek, hanem amit mondanak. Pl Bokros h fizessen tb-t az is akinek nincs miből, meg építsűk le az egyetemeket, meg a tanárokat a gyerek teljesítménye alapján fizessük.(hülye állat!) Mégis hogy ne váltana ki mély indulatokat, amikor mélyen megsértik az embereket! arra nem lehet kedvesen azt mondani h jaj hát nem szabad, csúnya dolog. Ezt mégis hogy várja el az emberektől? De Boros csak egy példa volt. Amúgy
Boros sose élt még kis bérből hosszú ideig, megnézném akkor hogy pofázna, meg hogy osztaná be!
Gyereket se ismeri, fogalma sincs h számít a képessége is h mennyire tanítható, meg a családja, h mit lát otthon, milyen a munkához való hozzáállása, meg hogy törödnek vele!
Minél durvább egy kérdés annál durvább a reakció is! Ezt el kell fogadni kedves kérdező.
Nyilván vannak könnyedebb témák amik kedvesbben is megbeszélhetők.
Én soha nem hülyéztem le senkit, aki érvelni tudott.
Aki viszont csak vmi butaságot szajkóz, amit ő is úgy hallott, az tényleg marha.
Egy volt szobatársam 4 éve azért szavazott az SZDSZ-re mert a Kuncénak jó a humora (az ilyen igenis marha politikailag)
Ha fel tudott volna sorolni 5 érdemet a párt mellett és mássik 5-öt a többi párt ellen, akkor tiszteletben tudtam volna tartani a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!