Azt hogy Zsidó, miért nem lehet mondani? Olasz, cigány, magyar, olasz, kínai, sváb, amerikai, stb. Azt mint lehet. Miért pont a zsidók vannak felháborodva? Vagy nevezzem őket kínaiaknak?
"#2 Magukat akármikor nevezhetik zsidónak, csak te nem nevezheted őket zsidónak. Ez a különbség."
Én neveztem zsidót zsidónak és nem haragudott meg mert egyáltalán nem rossz indulatból mondtam, de a zsidó az zsidó nem lehet másképp nevezni, magukat is így nevezik, tehát ez a kérdés hülyeség.
A linkelt oldalt légyszíves olvas le.
Ott a fenyegetés benne, hogy feljelent, mert leírtam.
Politikából tényleg jobb kimaradni, Mert olyan demokrácia van, hogy az csak na.
Örüljön az ember, ha megussza, mert kimeri mondani...
Mert mit hetet ma élő ember hogy meghaltak?
Mintha , csak őket érték volna veszteségek.
16: Mit tehet? Hát fizethet például kárpótlást. Mostanában jelent meg egy cikk valahol, hogy még a leszármazottaknál is poszttraumatikus stressz szindrómát állapítottak meg a holokauszt borzalmai miatt, úgyhogy egy újabb száz évig lehet nekik fizetni a kárpit.
Az persze senkit nem zavar, hogy az én dédimet is elvitték a nyilasok kivégezni, pedig nem volt zsidó, más ősöket meg kulákká nyilvánítottak és őket beutalták egy munkatáborba, ahonnan nem jöttek vissza. Ja, persze, hiszen akik részt vettek azokban a bulikban mind zsidók voltak, és nehogymár ők fizessenek nekem...
Meg ott volt az a dicsőséges nemtom hány napnyi tanácsköztársaság, mind zsidó volt egytől egyig.
Bezzeg az nem probléma a zsidóknak, hogy egymás között faji(!) alapon osztogassák az izraeli állampolgárságot. Zsidó az akinek az anyja zsidó vagy betért a vallásba. Hitler elégedetten csettintene az izraeli bevándorlási törvény kapcsán.
Persze itthon a színes multikulturális befogadó nemzet eszméjéről meg az egyház és az állam szétválasztásáról papolnak, meg hogy senkinek sem szabad nézni a származását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!