Vona Gabi egy magyar félisten?
A holokauszt ártatlan emberek lemészárlása volt.
Vona Gábor meg egy bohóc.
Nem értem a párhuzamot. Ha pedig te nem érted a különbséget akkor talán kár politikával foglalkoznod...
No,no...Hát ha valakinek nem tetszik Vona Gábor, (vagy a stílusa, vagy a politikai irányvonala), és ezt kifejezésre juttatja, nem azonos emberek tömegének a lemészárlásával...
(Persze, vannak akik azt is tagadják, noha a németek, akik elkövették, beismerik.) Főleg nem tragédia! Ahol korpa van, arra kutya kerül, csak esetleg máshogy hívják majd...
"Mi lesz itt még gyerekek?! Segíts Uram!"
Eszem ágában sincs! Ahhoz tudnom kéne, kinek van igaza...De mindent én sem tudhatok, meg az én türelmemnek is van azért határa, még ha ti a Földön végtelennek mondjátok is! Másszatok ki magatok a sz@rból, amelybe magatok kergettétek egymást bele...Engem meg hagyjatok békén! ( Az Úr szóvivője)
viccelődni. Tényleg ku.va vicces ,hogy ennyire nem tartanak össze a magyarok. Hogy mindenki támad mindenkit. Hogy ha valaki komolyan veszi a dolgokat egyből letámadják. Igen. Valóban vicces. Hogy akik talán összefoghatnának a hazájukért inkább védik a zsidókat. Minden elismerésem. Tudtok ti valamit a zsidókról? Ha nem vigyázunk úgy járunk mint Németország. De hát ti arról sem tudhattok semmit.:) Vagy amit a töritanárbá megtanított.
És most jöhetnek a kötözködések.
Hogy én nem tudok semmit.
Hogy énis Jobbik fan vagyok.
Hogy nem jó a helyesírásom.
Apró dolgok ezek.
De pont ezek miatt az apró dolgok miatt lesznek hatalmas problémák.
És lehet ,hogy nem mertek hinni a Jobbiknak.
De kérdem én.. Ha eddig az MSZP és a Fidesz lopott ..csalt ..stb.. akkor mi fog változni azzal ,hogy váltogatják egymást?
És lehet ,hogy a Jobbikosok sem istenek. Biztos nem. De még nem volt esélyük bebizonyítani mit is akarnak.
De nembaj. Válasszuk azt akikről már biztosra tudjuk ,hogy segítik Magyarország földbe döngölését.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!