Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Választás előtti vita?

Választás előtti vita?

Figyelt kérdés
Mely pártok vehetnek(vesznek) részt?
2010. jan. 25. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ha én lennék Vona, akkor abba a kérdésbe mennék, nyúlnék bele, hogy miként jutottunk ide? 1 perc és mind a kettőnek vége lenne."

- Legalábbis Vona biztosan így érezné... miközben a valóság az, hogy csak magát ismételné, és lejáratná magát azok előtt, akik átlátnak az üres retorikán.

2010. jan. 26. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg összeomlott volna a rendszer, akkor nemhiszem, hogy legnagyobb gondod lenne a drága jobbikod védése. Mellesleg előző kommentemet lehet tovább leszavazni. Még mindig 39%, szal jobbikos ingyentollnokok szavazzatok!!
2010. jan. 26. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem lesz@rjuk hogy hány százalékon áll a válaszod.

Vona eddig minden vitájából győztesen került ki, ilyen Bettelheim-félék próbálnak olyan kérdéseket feltenni amire nem tud válaszolni, de nem nagyon van ilyen. És az is undorító, hogyha Vona elkezd beszélni olyan dolgokról, amik a szocik szerint nem is léteznek, egyből belevágnak a szavába, nem hagyják végigmondani. Szánalmas

2010. jan. 26. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
na látod épp ezt mondtam. Akármennyire alázzák le Vonát, ti mindig azt hiszitek hogy ő nyert. Vona a történelemhez ért(?), az alapján nem tudja mit tehet egy bizonyos gazdasági helyzetben. Maximum ha a történelemben volt 100%-ig ilyen eset, de ennek az esélye erősen nulla.
2010. jan. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!