Jobb vagy bal oldali pártra fogsz szavazni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 20:38
1/33 anonim válasza:
baloldalira,mert szerintem nagyon sok mindent tettek az országért ilyen pártra lenne többre is szükségünk!!
3/33 anonim válasza:
Csak az tudnám melyik hova tartozik.Nálunk ezzel kapcsolatban furcsa dolgok vannak.A milliárdos kapitalisták akik baloldalinak mondják magukat Internacionálét énekelnek.A jobboldal államosítani akar.Most akkor igazán nem tudom kire szavazzak.
4/33 anonim válasza:
nem az oldalaktól függ, hogy melyikre szavazok.
5/33 anonim válasza:
Jobboldalira, ha az MSZP baloldali. Mondjuk, nem tudom, hogy az MSZP mitől baloldali. Kicsit kavarodás van itt ebben a témában ebben az országban.
7/33 anonim válasza:
olyan pártra amelyik elöl áll:)
előre a lenini úton,vörös csepel vezesd a harcot!
9/33 anonim válasza:
baloldalira,mert szerintem nagyon sok mindent tettek az országért ilyen pártra lenne többre is szükségünk!!
Csináltak néhány milliárd € hitelt, ez nekem is jól állna, és tehetségem is lenne hozzá.
Pedig nem is vagyok balos.
10/33 anonim válasza:
Középre? Olyan nincs. Ilyen hülyeséget. A Jobbik manapság ezzel eteti a népet, hogy nemzeti radikalimzus - connacting people. Attól még szélsőjobb maradnak, az nem úgy megy, hogy majd ők eldöntik.
Egyébként tényleg bonyolult a szitu hazánkban. És még nem tudom, kire adom a voksom, de azt már biztosan, hogy kire nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!