Mik a bűnei Orbán Viktornak szerintetek?
Az,hogy a kamu 2/3al simán visszaél.
A polgári demokrácia egyes elemeit nagyjából már szinte teljesen lebontotta,lebontották.
Továbbá az is baj,hogy szinte állandóan hazudoznak a gazdasági fejlődésről,meg arról is,hogy több munkahely lett.
Én Pesten lakom,de semmi változást nem látok abban,hogy több munkahely lenne.
Országunkból elvándorlókból viszont annál többet látok...
Ahogy látom előttem elég jó válaszokat kaptál, úgyhogy én csak egyet fogok leírni.
Hogy megszületett.(Tudom, nem valami kedves, de te kérdezted)
# 16
Hitler sem a holokauszttal kezdte pályafutását.
Nem tudom, hogy siralmasabb vagy röhejesebb az, amikor egyesek Hitler és Orbán közt párhuzamot húznak.
Hitler romba döntötte Európát, és neki köszönhető sok millió ember ilyen vagy olyan okból bekövetkezett halála. A történelem egyik legkeményebb diktátora és legvéresebb kezű katonai vezetője marad mindörökké.
És akkor jönnek az emberijogvédő, liberális jellegű bölcsészek, és azt vizionálják, hogy egy Hitler II van alakulóban, hacsak nem tiltakoznak eleget, és nem ágálnak szankciókat a kormány ellen minden lehetséges külföldi fronton. A saját érdekünkben. Magyarország érdekében.
Ugyan kérem. Science fiction, de annak marha jó.
Értem, szóval alapvetően számítsunk a legrosszabbra. Vagy csak egy bizonyos határtól elkezdve legyünk paranoiásak? Ki húzza meg azt a határt? Ez nem paranoia?
Nyilván azért kérdem, mert én nem látom a diktatúra és egypártrendszer alapjait. Az ellenzék pártjai marakodnak egymással évek óta. A Fidesz nem egy tökéletes párt csupa önzetlen emberrel, de én nem látom úgy, hogy egy autoriter rendszer alapjait fektetnék, maximum hatalmon tartják magukat. Ebből nem következik, hogy Orbánból véreskezű diktátor legyen, és hogy Magyarország olyan legyen, mint Irán vagy Észak-Korea. A diktatúra egy nagyon erős kifejezés egy politikai rendszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!