Ha az emberek nagyon EU-tagság/integráció pártiak, akkor miért nem szavaztak mindháromszor az Összefogás pártjaira?
Mi köze van az "összefogásnak" ahhoz, hogy én EU párti vagyok-e?
Most komolyan azért szavazzak egy olyan "párt"-ra, amelyik még mindig komcsi akár csak a fidesz, mert azt mondják, hogy ők EU pártiakat támogatják? Kit érdekel, jó nekik. Én is EU párti vagyok, de ettől még komcsik.
Attól még, hogy Gyurcsány az Európai Egyesült Államokkal, a föderáció létrehozásával kampányol, nem lesz népszerűbb politikus.
Ez úgy sem rajta múlik és nem is ez határozza meg az emberek véleményét, politikai pártállását.
Ez kb olyan lenne, mintha egy mocskos hazaáruló párt, aki szétakarja adóztatni a népet, meg tönkretenni, senki se szavazna rájuk, de mivel választáskor azt mondták, hogy adnak 1 zsák krumplit, ezért félreteszed a többi érvet, és rájuk szavazol.
Ez annyira magyar.
# 6/6 Időpont ma 16:37
A fidesz programja meg az, hogy "mi nem vagyunk az összefogás". 1-1 :-)
Azokra a bohócokra?
És mert leszerepeltek.
És nem mindenki úgy képzeli el az eu-t, hogy egy összeolvasztott katyvasz lesz, a néhai összefosás meg a hívei viszont ezt akarnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!