A kurucinfo legalább ezen a hétvégén nem tudná abbahagyni az oroszimádó cikkek lehozatalát tekintettel 1956-ra?
Egyétértek.
A fidesz is abbahagyhatta volna legalább egy hétre az oroszok nyalását. De nem Rogán Antal inkább nyalta 21. -én a kgb-s elvtárs valagát a benyújtott törvényjavaslatával.
Elhányom magam a fideszesektől, Lázár elvtárstól, Rogán elvtárstól és Orbán főtitkártól.
Miért nem teszed fel a kérdést a kurucinfonál.
"Tisztelt szerkesztőség!
A kurucinfo legalább ezen a hétvégén nem tudná abbahagyni az oroszimádó cikkek lehozatalát tekintettel 1956-ra?
Aláírás: Bir K. Aladár"
"Március 15.-én nem lehet dicsérni az osztrákokat?"
Az osztrákokat egy habsburg, esetleg Haynau leszármazottja vezeti?
Mert az oroszokat egy volt kgb-s irányítja, egy szervezet volt tagja, ami baromi sokat segített 56 ellen.
Ja, gyakorlatilag Putyin verte le az '56-os forradalmat, ezt mindenki tudja. Igazából már akkor négy évesen ő irányította a háttérből a Szovjetuniót. Ördögien agyafúrt fickó.
"Titi-mata'i-fa'aaro"
Tehát Putyin béke szeretete, demokratikus lelke miatt csatlakozott a KGB-hez.
Egyébként szövegértelmezésből milyen érdemjegyeket szereztél?
"Az osztrákokat egy habsburg, esetleg Haynau leszármazottja vezeti? "
Kérdem mi lenne rosszabb? Haynau leszármazottja(mert egy ükükunoka szerintem nem ugyan olyan mint az őse) VAGY egy egy ember aki MÉG ÉLETÉBEN a KGB-ben szolgált?
Most miről beszélsz, én is épp azt mondom, hogy Putyin maga az örödög, aki már kölyök kora óta háborús uszító. Nála rosszabb nincs. Putyin Drakula, a Sátán, és Adolf Hitler szerelemgyereke, értelemszerűen a megtestesült gonosz.
Nem csak '56 miatt felelős, de az ebola járvány is miatta tört ki, a Fukusimai atomkatasztrófa is az ő lelkén szárad, és ha ő nem lenne béke lenne az egész bolygón, megszűnne az éhezés, és örökké élnének az emberek.
" Titi-mata'i-fa'aaro "
Idézd fel kérlek amikor ilyesmit mondtam. Mert habár előbb húzok el az országból mielőtt Putyin gyarmatában élnék, ő csak egy nagyon sikeres diktátor.
Ezek szerint tényleg szövetértelmezési gondjaid vannak. Vagy paranoia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!