Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kurucinfo legalább ezen a...

A kurucinfo legalább ezen a hétvégén nem tudná abbahagyni az oroszimádó cikkek lehozatalát tekintettel 1956-ra?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Mert a magyarság nem érdekli őket, hazaárulók.
2014. okt. 24. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
32%

Egyétértek.

A fidesz is abbahagyhatta volna legalább egy hétre az oroszok nyalását. De nem Rogán Antal inkább nyalta 21. -én a kgb-s elvtárs valagát a benyújtott törvényjavaslatával.

Elhányom magam a fideszesektől, Lázár elvtárstól, Rogán elvtárstól és Orbán főtitkártól.

2014. okt. 24. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Miért nem teszed fel a kérdést a kurucinfonál.

"Tisztelt szerkesztőség!

A kurucinfo legalább ezen a hétvégén nem tudná abbahagyni az oroszimádó cikkek lehozatalát tekintettel 1956-ra?

Aláírás: Bir K. Aladár"

2014. okt. 24. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi az összefüggés? Március 15.-én nem lehet dicsérni az osztrákokat?
2014. okt. 24. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

"Március 15.-én nem lehet dicsérni az osztrákokat?"

Az osztrákokat egy habsburg, esetleg Haynau leszármazottja vezeti?

Mert az oroszokat egy volt kgb-s irányítja, egy szervezet volt tagja, ami baromi sokat segített 56 ellen.

2014. okt. 24. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
5%

Ja, gyakorlatilag Putyin verte le az '56-os forradalmat, ezt mindenki tudja. Igazából már akkor négy évesen ő irányította a háttérből a Szovjetuniót. Ördögien agyafúrt fickó.

2014. okt. 24. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:

"Titi-mata'i-fa'aaro"

Tehát Putyin béke szeretete, demokratikus lelke miatt csatlakozott a KGB-hez.

Egyébként szövegértelmezésből milyen érdemjegyeket szereztél?

"Az osztrákokat egy habsburg, esetleg Haynau leszármazottja vezeti? "

Kérdem mi lenne rosszabb? Haynau leszármazottja(mert egy ükükunoka szerintem nem ugyan olyan mint az őse) VAGY egy egy ember aki MÉG ÉLETÉBEN a KGB-ben szolgált?

2014. okt. 24. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Most miről beszélsz, én is épp azt mondom, hogy Putyin maga az örödög, aki már kölyök kora óta háborús uszító. Nála rosszabb nincs. Putyin Drakula, a Sátán, és Adolf Hitler szerelemgyereke, értelemszerűen a megtestesült gonosz.

Nem csak '56 miatt felelős, de az ebola járvány is miatta tört ki, a Fukusimai atomkatasztrófa is az ő lelkén szárad, és ha ő nem lenne béke lenne az egész bolygón, megszűnne az éhezés, és örökké élnének az emberek.

2014. okt. 24. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezd meg tőlük. De ha zavar, akkor miért olvasod?
2014. okt. 24. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:

" Titi-mata'i-fa'aaro "

Idézd fel kérlek amikor ilyesmit mondtam. Mert habár előbb húzok el az országból mielőtt Putyin gyarmatában élnék, ő csak egy nagyon sikeres diktátor.

Ezek szerint tényleg szövetértelmezési gondjaid vannak. Vagy paranoia?

2014. okt. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!