Kövér László szerint el kell gondolkodni azon, hogy szép lassan, de óvatosan hátráljunk ki az EU-ból. Mi a véleményed?
nem tetszik nekik,hogy nem ők dönthetnek mindenben,és van az EU-nak egy alapértéke,vagy ez csak figyelemelterelés?
Továbbá: szerintetek meddig lehet még elhagyni az országot EU tagként? mi lesz azzal a sok magyarral akik kinnt vannak? az EU hozna nekik egy törvényt,hogy tudjanak kinnt maradni míg megkapják az éllampolgárságot,vagy hazaküldenék őket? én maximum 1 év múlva mennék ki innen,azért kérdezem.
A pacsizásról beszélni és pacsizni, az kettő. Kihátrálni az EU-ból és erről beszélni, az i kettő. Kövér szövege a stratégia része. Legyen miről beszélni, hogy ne arra figyeljenek, amire valóban kéne.
Aki az EU tagságunk megszűnéséről vizionál, nem tudja, miről beszél. Nem lesz semmiféle megszűnés, az ugyanis a hatalomnak a legkevésbé érdeke.
Azért észre kellene venni, hogy az EU nem képes a saját válságát kezelni.
Ami megy az az erős országok szkanderezése, hogy a gyengébbek kárára fenntartság a saját életszínvonalukat.
De NEM ezért léptünk be.
És most már az EU-nak is egyre inkább az USA fütyül, az EU meg kapkodja a lábát.
Különbséget kellene tudni tenni az EU-s mézes madzag és az EU-ra telepedett pénzügyi mafia között.
Amikor bennünket szivatnak, akkor az a baj, hogy nem örülünk a bécsi cukrázdának, ha meg panaszkodunk hogy talicskázzák kifelá a pénzt, akkor meg azzal fogják be a szánkat, hogy meg kell nyugtatni az ideges befektetőket...
Hát egyre több emberben szakad fel a sóhaj, hogy "jaj, anyám, én nem ilyen lovat akartam".
De nem csak nálunk, hanem az EU választásokon is kiderült, hogy egyre többen vannak a szkeptikusok.
"Pozitív visszacsatol nevű"
Ha ilyen hülyeségeket beszélsz, akkor majd sz*pd putyin golyóit a többi elvtársaddal együtt, Lázár, Rogán, Orbán elvtársakkal.
Én elhúzok innen, nem akarok újra orosz gyarmatban élni így október 23.- után.
Ha kilépnénk az EU-ból az kis időn belül óriási károkkal járna.Nem sok fejlesztés lenne itt.Hamar vége lenne az országnak,gyakorlatilag elszigetelődnénk nyugattól és a többi szomszédos EU-s országtól is.És hamar rá jönnének sokan,hogy jobb az EU-ban élni,mint kelet felé húzni.
Persze fid.nek lehet ez jó lenne,mert igazából az EU nekik fék abban,hogy ne építsenek ki teljes diktatúrát.
Jó lenne,ha minél hamarabb le váltanák az orbán kormányt.
Legkésőbb 4 év múlva 2018 ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!