Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg létezik, hogy Magyaror...

Tényleg létezik, hogy Magyarországon ennyire agymosott emberek élnek?

Figyelt kérdés

Láttam már itt poénkodni embereket azzal, hogy ha Orbán banánt dugna a fideszesek sej-hajába, akkor azok megköszönnék neki ezt a jótéteményt, mert egy ideig nem lesz tőle székrekedésük, de én eddig azt hittem, hogy ez humoros túlzás.

[link]

Erre most tessék, tényleg itt vannak.

2014. okt. 22. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy nemzeti kormány.Pont. https://www.youtube.com/watch?v=S-vBfcfJ-0s
2014. okt. 22. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Szólásszabadság ugye itt még viszonylag megvan... amerikában meg akarnak sopa intézkedést. [link]

Hát... Orwell..

2014. okt. 22. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a sopa rossz, gonosz stb.

Csak az a gond, a mi szép 150 Ft-os internetadónkkal, hogy nyilvánvalóan (annak aki tud valamit az elmúlt néhány év IT, gazdaság haladásáról) SZÓ SZERINT padló alá tenné a gazdaságot (őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy egy állam csőd rosszabb, vagy jobb lenne-e gazdaságilag..)

Persze... kalap a fogyasztóknak.... Persze a szolgáltatónak nem lesz, szóval a szolgáltatók ugyanúgy vagy csődöt fognak jelenteni vagy megtöbbszörözik (vállalati szinten nem is akarok belegondolni) a szolgáltatások árát. Tehát néhány internetszolgáltató becsődöl, ami után a "túlélő" szolgáltatóknak még kevesebb versenytársa lesz (feltételezve, hogy a Telecomon kívül marad-e még bármi más szolgáltató).

Ezek után jöhetnek majd a külföldi cégek kivándorlása, ami hihetetlen minimális számítással is több tízezer munkahely megszűnését jelentené.

Természetesen nem kell közgazdaságira járni szerintem, hogy ez merre vezetné a magyar gazdaságot lavina szerűen...

Persze igen, a lényeg az, hogy kimozdítjuk a fiatalokat a gép elől és majd jobban tudnak focizni.

2014. okt. 23. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek fizetett trollok.
2014. okt. 23. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!