Tényleg létezik, hogy Magyarországon ennyire agymosott emberek élnek?
Láttam már itt poénkodni embereket azzal, hogy ha Orbán banánt dugna a fideszesek sej-hajába, akkor azok megköszönnék neki ezt a jótéteményt, mert egy ideig nem lesz tőle székrekedésük, de én eddig azt hittem, hogy ez humoros túlzás.
Erre most tessék, tényleg itt vannak.
Szólásszabadság ugye itt még viszonylag megvan... amerikában meg akarnak sopa intézkedést. [link]
Hát... Orwell..
Igen, a sopa rossz, gonosz stb.
Csak az a gond, a mi szép 150 Ft-os internetadónkkal, hogy nyilvánvalóan (annak aki tud valamit az elmúlt néhány év IT, gazdaság haladásáról) SZÓ SZERINT padló alá tenné a gazdaságot (őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy egy állam csőd rosszabb, vagy jobb lenne-e gazdaságilag..)
Persze... kalap a fogyasztóknak.... Persze a szolgáltatónak nem lesz, szóval a szolgáltatók ugyanúgy vagy csődöt fognak jelenteni vagy megtöbbszörözik (vállalati szinten nem is akarok belegondolni) a szolgáltatások árát. Tehát néhány internetszolgáltató becsődöl, ami után a "túlélő" szolgáltatóknak még kevesebb versenytársa lesz (feltételezve, hogy a Telecomon kívül marad-e még bármi más szolgáltató).
Ezek után jöhetnek majd a külföldi cégek kivándorlása, ami hihetetlen minimális számítással is több tízezer munkahely megszűnését jelentené.
Természetesen nem kell közgazdaságira járni szerintem, hogy ez merre vezetné a magyar gazdaságot lavina szerűen...
Persze igen, a lényeg az, hogy kimozdítjuk a fiatalokat a gép elől és majd jobban tudnak focizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!