A Magyar Nemzet hírlap hiteles hírforrás?
Olyan hírlap ami elfogulatlan olyan nincs.
A Magyar Hírlap Fideszes, van amiben objektívek, de a Fideszt nem merik kritikával illetni.
Az Index és a HVG szerintem teljes mértékben objektív, attól még hogy nem a Fidesz akaratát közvetítik, hanem igen is le merik írni a rosszat, nem kell elkerülni őket.
A Népszabadság a nevéből eredően is liberális lap, jelentsen ez pozitívat vagy negatívat az ember véleményétől függően.
Kedves 5-ös
Az a baj, hogy az index szélsőséges, hazaáruló, gyűlölködő, magyar nemzet ellenes. A cég maga cionisták kezében van. Nekem az előbb felsoroltakkal van bajom nem pedig, hogy savazzák a kormányt, mert azt megértem. A baj ott kezdődik, hogy gusztustalanul szidnak mindent ami magyar.
5-ös vagyok.
Miből gondolod, hogy cionista? Megértem én, ha nem tetszik az Index, de azért nem kell mindenkit lezsidózni, mert elég unalmas.
Az pedig, hogy szidnak mindent, ami magyar, az így nem igaz. Szidnak majdnem mindent, ami Magyarországon történik. De kérdem én: mennyi jó dolog történik itt manapság?
"nem elfogult egyik oldal felé sem."
Olyat sehol a világon nem találsz.
Az Origo az nem rossz,igyekszik független maradni és talán objektív is, ezt jobboldaliként mondom.
A 444 nagyon liberális, mondhatni, hogy az Index radikálisabb verziója.
A Népszabadság meg MSZP pártlap, olyan, mint a Magyar Hírlap csak szoci verzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!