Ha olyan nagy bajba vagyunk miért épül stadion magyarországon?
Szóval nem értem miért stadiont kell venni magyarországban mikor a fociban sem jeleskedünk!
Miért nem javítanak például a megélhetőségek? minthogy stadiont építenek hatalmas pénzekért?
Ezeket a neten találtam!
A kormány stadionépítési lázban ég, a bejelentések alapján az elkövetkezendő év(ek)ben összesen 110-130 milliárd forintnyi közpénz megy el ezekre a beruházásokra.
Puskás Ferenc Stadion (Budapest) - 70-90 milliárd forint (65 ezer néző, 2017)
Albert Stadion (FTC-stadion) - 13,5 milliárd forint (10 ezer néző, 2014)
Nagyerdei Stadion (Debrecen) - 11,5 milliárd forint (20 ezer néző, 2014)
Haladás stadion (Szombathely) - 9,6, milliárd forint (10 ezer néző, 2014)
DVTK Stadion (Miskolc) - 4 milliárd forint
Felcsúti Stadion - 3,8 milliárd forint (3500 néző, 2014)
Mezőkövesdi stadion - 400 millió (5 ezer fő)
Két stadion épül Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionra a tervek szerint 70
Tudod, hogy utoljára az 1960as években adtak pénzt focira?
Kis pénz, kis foci...
Cirkuszt es kenyeret:
A cirkusz a stadion, ahova lehet menni levezetni a feszkot, a 'kenyer' a rezsicsokkentes, amivel be van fogva a pofaja mindenkinek (mar persze aki erre vevo).
Nem mellesleg a haverok egeszen veletlenul meglevo epitoipari cegeinek is nagyszeruen lehet allami megrendeleseket adni, amibol jelentekeny osszegeket csorgatnak vissza a megrendeloknek. Mindenki jol jar (mar persze kiveve azt a jelentektelen 75%-os reszet az orszagnak, aki a magyar focit teljes joggal lesz*rja.
Na, igy mar ertheto?
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a pozitív!
Engem magasról nem érdekel a foci szóval nekem semmi hasznom ezekből a stadionokból! Főleg hogy soha életembe nem fogom hasznát venni ezért kár adózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!