Tisztában van az adatmennyiség fogalmával aki az internetadót bevezette 2014-ben?
Újabban GB-onként 150Ft csak az adó!
Ki az a sötét agyatlan, aki GB-onként ezt a horribilis összeget kitalálta? Tisztában van vele, hogy ez mekkora adatmennyiség?
Hogy lehet, hogy ilyen baromállatok vezetik ezt az országot?
Ha a szolgáltatónak megéri korlátlan internetet nyújtani és adózni utána,
AKKOR MI KÖZE EHHEZ MÉG AZ ÁLLAMNAK ?
itt már semmi adózásnak nincs helye !
Mi köze az államnak az ingatlanodhoz,
mi köze a banki tranzakcióidhoz
lehetne sorolni.
Ott lop meg ahol tud, aztán mint látjuk milliárd számra talicskázza a saját érdekköréhez a pénzt.
Kultúrális járulék is a fogalomkörben volt régebben ...
Na most azt nem értem, hogy anyáskodni akarnak ezek a disznók fölöttem vagy atyáskodni ?
Majd eldöntöm, nekem mi a kultúra, ott keresem , ahol akarom, sőt akár meg is csinálom magamnak...
De, hogy már előre bekategorizáljanak, mint a szocializmusban, mint valami előre megfontoltan elvetemült rossz ízlésűt és ezért adóztatandót, AZT KIKÉREM MAGAMNAK!
De nem azért, mert a jobb ízlésűek között akarom tudni magam, hanem azért mert, ha a felső kategóriás művészetet még szeretném is, ennek ellenére SZAROK AZ ELIT ÉRTÉKVILÁGÁRA, keressék meg a saját munkájukkal a pénzt a hobbijukra , de ne a nép ügyvédi irodákban és parlamentben kifundált újabb és újabb megsarcolásával !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!