Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztában van az adatmennyiség...

Tisztában van az adatmennyiség fogalmával aki az internetadót bevezette 2014-ben?

Figyelt kérdés

Újabban GB-onként 150Ft csak az adó!

Ki az a sötét agyatlan, aki GB-onként ezt a horribilis összeget kitalálta? Tisztában van vele, hogy ez mekkora adatmennyiség?

Hogy lehet, hogy ilyen baromállatok vezetik ezt az országot?

2014. okt. 21. 23:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a szolgáltatónak megéri korlátlan internetet nyújtani és adózni utána,

AKKOR MI KÖZE EHHEZ MÉG AZ ÁLLAMNAK ?

itt már semmi adózásnak nincs helye !

2014. okt. 22. 20:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Mi köze az államnak az ingatlanodhoz,

mi köze a banki tranzakcióidhoz

lehetne sorolni.

Ott lop meg ahol tud, aztán mint látjuk milliárd számra talicskázza a saját érdekköréhez a pénzt.

2014. okt. 22. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Kultúrális járulék is a fogalomkörben volt régebben ...

Na most azt nem értem, hogy anyáskodni akarnak ezek a disznók fölöttem vagy atyáskodni ?

Majd eldöntöm, nekem mi a kultúra, ott keresem , ahol akarom, sőt akár meg is csinálom magamnak...

De, hogy már előre bekategorizáljanak, mint a szocializmusban, mint valami előre megfontoltan elvetemült rossz ízlésűt és ezért adóztatandót, AZT KIKÉREM MAGAMNAK!

De nem azért, mert a jobb ízlésűek között akarom tudni magam, hanem azért mert, ha a felső kategóriás művészetet még szeretném is, ennek ellenére SZAROK AZ ELIT ÉRTÉKVILÁGÁRA, keressék meg a saját munkájukkal a pénzt a hobbijukra , de ne a nép ügyvédi irodákban és parlamentben kifundált újabb és újabb megsarcolásával !

2014. okt. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!