Minden gigabyte után fizetni kell 150, - Ft adót! Lehetséges ilyen Európában?
2011-06-07
Az ENSZ nyilvánosságra hozta: az internethez való hozzáférés alapvető emberi jog. [link]
2008.04.26
Felkérem a FIDESZ-eket is, hogy ezt próbálják nekem megmagyarázni!
Végre egy kis rezsicsökkentés, csak nektek csak most!
Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre! Hahahahaha...
Én igazából örülök is neki. A 2010es választások előtt itt írkáltam ki minden második kérdésbe szinte, hogy ha a fidesz kormányra kerül kutyavilág lesz rátok. Megszavaztátok? Meg.
Most végre legalább minden magyar ember meg fogja tanulni, hogy a saját döntéseiért neki kell vállalnia a következményeket, és nem is csak neki, hanem másokkal is kicseszik, akik nem döntöttek hibásan. Ezt már sokkal előbb kellett volna. Azt sajnálom, hogy a fidesz nem duplázta meg az adótokat már az első napon.
"Majd lesz egy két szankció Magyarország felé"
Na és? Majd befizeted adóban amit az unió ránk ver. Nem kell itt megijedni, Orbán biztosan nem fogja kifizetni, mert az még életében egy percet nem dolgozott. De örvendezz csak, látom te szeretsz fizetni mint a gép.
"Na és? Majd befizeted adóban amit az unió ránk ver. Nem kell itt megijedni, Orbán biztosan nem fogja kifizetni, mert az még életében egy percet nem dolgozott. De örvendezz csak, látom te szeretsz fizetni mint a gép."
Nem örvendezek. Olyan szankciókra gondolj mint amilyenek Oroszország felé vannak jelenleg. Fáj is az orosz rubelnek rendesen. Majd a forintnak is fájni fog. Ami = csődhelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!