Fideszből Jobbikba? Mással is előfordult?
A családunk azóta Fideszes, mióta létrejött a párt.
Igaz a családban 1 MSZP szimpatizáns is, szegényt mindig szekáltuk is miatta.
Engem is így neveltek, hogy csak a Fidesz létezik.
2010-ben szavazhattam először, természetesen a Fideszre szavaztam.
Nagy családunk van, az új adórendszerrel is jól jártunk.
Gondoltam, rendet tesz, megleckézteti a baloldalt,kitakarítja ezt a liberális förmedvényt, eltakarítja a romjait, kezd valamit ezzel a hanyatló országgal.
És szétcsap a cigányok között,befejezi ezt a ahogy azt még Orbán ígérte.
A kevés pozitívum, hogy az MSZP-t elintézték,kevesebb teret nyer a liberalizmus.
2010 körül a Jobbik provokatívnak, egy kicsit talán szélsőségesnek is tartottam.
Pár ismerősöm sok-sok unszolása miatt elmentem egy Jobbikos lakossági fórumra.
Én őszintén, nagyon meglepődtem, olyan környékbeliekkel találkoztam, akikről abszolút nem gondolnám, hogy Jobbikosok.Köztük volt a háziorvosunk is, aki kijelentette, hogy ő régen MIÉP szimpatizáns volt, aztán most Jobbikos.
Ma már egyáltalán nem tartom őket szélsőségesnek, sőt 2014-ben rájuk is szavaztam és a családból nem csak én egyedül, hanem édesanyám is, nagyanyám is.
Kicsit elmebeteg vagy kérdező? Rendszerváltáskor a fidesz egy liberális párt volt, csak azóta rájöttek, hogy a mélymagyarságra nagyobb a kereslet.
A te családod is így változott a párttal?
"Gondoltam, rendet tesz, megleckézteti a baloldalt,kitakarítja ezt a liberális förmedvényt, eltakarítja a romjait, kezd valamit ezzel a hanyatló országgal.
És szétcsap a cigányok között,befejezi ezt a ahogy azt még Orbán ígérte.
A kevés pozitívum, hogy az MSZP-t elintézték,kevesebb teret nyer a liberalizmus. "
Ez alapján szavaztok? Az egész család? Tényleg?
Kérdező, számodra akkor mi a különbség a jobbik és a fidesz politikája között?
Mert nagyjából azt vázoltad fel, hogy ugyanazt várod a jobbiktól, amit a fidesztől is vártál, csak a fidesz nem tette meg. Magyarán a jobbik számodra olyan, mint a fidesz, csak még fideszebb. Persze, csak ha jól látom.
Az első jól mondja!
A Jobbik nem egy FPÖ
és
Vona Gábor nem egy Jörg Haider
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!