Mi legyen a Haiti árva gyerekekkel?
Bunkó válaszokra nem vagyok kiváncsi! A taplóságukat inkább tartsák meg maguknak, bizonyos személyek.
1.Fogadják örökbe a rokonaik, vagy haiti lakók, h legyen előttük, apai anyai minta
2.Nőjenek fel egyházi nevelésű haiti árvaházban,
ne kerüljenek ki az országból, hanem ha felnőnek tanuljanak meg harcolni egy jobb országért, nem szabad a nemzetük kultúrájából kiszakítani
3.fogadják örökbe őket a világ más országaiban
Hát szerintem a rokonaiknak kellene felnevelni őket, így a családban maradnak. Nem túl jó elszakítani őket az otthonuktól, még akkor sem, ha egy jobb élet vár rájuk más országban. Nehéz kérdés ez, egyik döntés sem a legjobb :S
Nagyon sajnálom szegényeket, meg ami ott történt, szörnyű :( Remélem minden rendbe jön náluk, és újra feltudják építeni az otthonukat.
Ma hallottam a rádióban,hogy jelképesen örökbefogadhatók,illetve hozznak csoportokat "nyaralni"
Talán a bapstisták szervezik.
Az én maszek véleményem,hogy a saját hazájukban kellene felnőniük,attól hogy árvák,nem muszáj gyökértelennek is lenniük.
OFF
Én az ENSZ katonák helyében, már régen az emberek közé lőttem volna (éles lőszerrel természetesen), főleg azok közé, akik bottal felfegyverkezve támadták meg a segélymunkásokat.
Azt hiszem ezért nem lehetek katona.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!